Партньори

Какво е предимството да предлагате стоки на изплащане?

 • Достигате до много по-голям брой клиенти - чрез продажбите на кредит вие ще имате възможността да увеличите своите месечни обороти и да предлагате допълнителни възможности на клиентите си.
 • Увеличавате продажбите си средно с 25% - от дългогодишната практика знаем, че при включване на оферта за кредит продажбите на търговците нарастват средно с 25%.
 • Без финансов риск - на практика кредитите не носят никакъв риск за вашия бизнес. Финансовите институции, предлагащи стоково кредитиране, поемат изцяло рисковете, свързани с управлението на кредитите.

 Защо да изберете ПБ Лични финанси за свой партньор?

 • Процедурата е бърза и лесна, като в същото време получавате сигурен партньор, който ви помага да развиете бизнеса си като достигнете до повече клиенти.
 • Предимството да сте част от най-развитата търговска мрежа в страната. Може да разчитате на подкрепата на нашите представители във всяка точка на страната. Те са на разположение всеки ден, за да помагат на вас и вашите служители в процеса на работа с клиентите и ще съдействат по всякакви въпроси, свързани с потребителското кредитиране. Всички служители, ангажирани с процеса на кредитиране във вашите търговски обекти, ще преминат и съответното обучение.
 • Автоматично становище в рамките на 15 мин. Нашата уникална по рода си онлайн експертна система ще ви даде възможност да получавате автоматично становище по заявките за кредит, както и да правите необходимите ви справки. За инсталирането й не е необходима допълнителна инвестиция извън стандартна компютърна конфигурация и достъп до интернет.
 • Развивате онлайн магазина си с нашето приложение за продажби на кредит онлайн. Притежаваме най-бързият и ефективен процес на работа през електронен магазин. Като целия процес е изцяло дистанционен и за клиента не се налага да посещава търговски обект или наш офис.
 • Изискванията към клиентите са минимални.За кандидатстване е необходима само Лична карта. 
 • Програма за лоялност ще върне клиентите при вас отново. Благодарение на предлаганата програма за лоялност и стремежа ни да ги върнем отново в търговските обекти на своите партньори, ставайки наш Търговски партньор, вие ще се възползвате от предимството да предлагате продукт, разпознаваем за над 1 милион наши клиенти, които отново биха си купили на кредит.
 • Маркетингова подкрепа и конкурентни предложения. Ще имате възможност да бъдете част от всички национални маркетингови кампании, както и да участвате в различните проекти на компанията.
 • Удовлетворените клиенти ще се върнат при вас отново. Компанията ни разполага с един от най-големите отдели за следпродажбено обслужване, който се грижи за удовлетвореността на клиентите по време на целия период на кредита.

Като част от голяма международна група, в лицето на ПБ Лични финанси, ще имате сигурен и стабилен финансов партньор, който да финансира продажбите на кредит, а клиентите ви ще получат най-доброто обслужване и най-добрите продукти на пазара.