Нашата политика

Искаш да работиш в международна компания, която цени хората си и уважава тяхното мнение?
Твои приоритети са откритата комуникация, постигането на високи цели и възможности за развитие?
Искаш да се развиваш в сферата на финансите и да черпиш опит от най-добрите в бранша?
СТАНИ ЧАСТ ОТ НАС!

За ПБ Лични Финанси хората в компанията са изключително важни. Ние ценим мнението им, окуражаваме и развиваме иновативното мислене и идеи и разчитаме на тяхната ангажираност и подкрепа, за да вървим успешно напред.

НАШИЯТ ВЗАИМЕН АНГАЖИМЕНТ

Ние от ПБ Лични Финанси, се ангажираме да предоставяме на всички наши служители информация, индивидуално внимание, възможности за професионално развитие и условия за бързо вземане на решения. В замяна очакваме от хората си да изпълняват поставените цели, да проявяват грижа към всеки клиент, да работят в екип и да бъдат инициативни.

ЗАЩО ДА РАБОТЯ В ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ?

Като коректен и социално отговорен работодател осигуряваме конкурентни условия на труд, навременно изплащане на възнагражденията и модерно оборудвани работни места във всички градове на страната;
Много от позициите са подходящи за млади хора, без предишен опит и разчитаме на специализираните въвеждащи вътрешни обучения, които да подготвят новите ни колеги за работа;
В компанията всеки получава реална възможност за професионално развитие. Свободните позиции се обявяват вътрешно, както и получаваме информация за възможностите за работа в поделенията на Групата по света.
Неразделна част от работата ни е и обучението за придобиване на професионални познания и развиване на ключови компетенции;
Част от пакета ни от допълнителни придобивки включва: допълнително здравно осигуряване, ваучери за храна, преференциални условия при ползване на фирмен кредит, фирмена библиотека и бонусна система, която възнаграждава индивидуалните и екипни резултати.
Ние споделяме основните човешки ценности: уважение, почтеност, доверие и се стремим да постигаме баланс между тях и високите стандарти на работа;
Отличаваме най-добрите и не забравяме да се веселим!


НАШИТЕ ХОРА ЗА НАС:

„В компанията намерих много приятели! Тук работят млади, амбициозни хора, които имат желание да се развиват и да постигат успехи.”

ТВОИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ:

Защитата на личните данни е важна за ПБ Лични Финанси. По тази причина създадохме общи принципи, с които можеш да се запознаеш в документа за Защита на личните данни за служители.