Финанси за шампиони – имаме точното решение за теб!

Финанси за шампиони – имаме точното решение за теб!

Един от най-добрите български спортисти и доказан шампион стана посланик на ПБ Лични финанси, част от Пощенска банка и представи новото лице на бранда.

Григор Димитров, спортист от световна класа, застана до нас в първата комуникационна кампания на новия бранд „ПБ Лични финанси“, част от Пощенска банка с послание „Финанси за шампиони". Изборът дойде съвсем естествено, в унисон с качествата и ценностите, които споделяме като опит, бързина, иновативен и нестандартен подход, което прави нашия тандем уникален!

Като модерна банкова институция ние се стремим да предложим най-доброто от двата свята - удобството на дигиталните решения в комбинация с личния контакт. Нашата цел е да бъдем иновативна компания, която предоставя прозрачно и удобно банкиране. Стъпваме върху здрави основи, като запазваме досегашния модел на работа с ключови предимства и продължаваме напред с амбицията да надградим и предложим нови персонализирани финансови решения с повече добавена стойност за нашите клиенти.

ПБ Лични финанси, част от Пощенска банка застава зад тези, които не се страхуват да вървят напред. Стремежът ни е да предложим достъпни финансови решения, съобразени с нуждите на клиентите по сигурен, ефективен и прозрачен начин. Стабилен партньор, в чието лице клиентите ни могат да открият финансови услуги с бърз и лесен процес.

Нашата амбицията е да се превърнем в предпочитан финансов партньор на модерните, динамични и амбициозни хора като предоставим финансови продукти, съобразени с техните нужди и желания. За тази цел ПБ Лични финанси залага на нови технологии, иновативен подход, ефективна услуга и мотивирани служители.

ПБ Лични финанси, част от Пощенска банка предлага широка гама от финансови решения като кредит за лични цели, кредит за покупка на автомобил, кредит за обединяване на задълженията, покупка на стоки на изплащане, кредитни карти.

ПБ Лични финанси, част от Пощенска банка предоставя продукти и услуги, насочени към потребители, които търсят:

  • Иновативни, бързи и лесни за използване услуги.
  • Удобството на дигиталните финансови решения.
  • Качествено обслужване.
  • Сигурност и надеждност на процесите и предлаганите продукти.


Имаш план? - Избери финанси за шампиони!

В основата на новия бранд стои иновативната концепция „One Stop Shop for your Beyond Banking ideas“, с която имаме амбицията да предложим финансиране на следващо ниво и персонализирани финансови решения с висока добавена стойност за клиента. С тази цел създадохме и новата онлайн платформа на бранда - digitalmall.pbpf.bg, която обединява всички най-добри оферти на „ПБ Лични финанси“, част от Пощенска банка и нейните партньори на едно място - „Дигитален мол“.

Дигиталният портал  „Дигитален мол, предоставя:

  • Изключителни предложения за едни от най-търсените банкови продукти, заедно със специални условия по тях.
  • Лесен процес на кандидатстване за потребителски кредит за суми до 80 000 лв. и срок на изплащане до 96 месеца.
  • Специални условия за покупка на стоки на изплащане при избрани партньори на банката.
  • Изцяло дигитален процес на кандидатстване.
  • Онлайн заявка само за минути с бърз процес на обработка и подписване.

Стартираме със специални предложения от наши ключови партньори: Mastercard, ЗОРА, Mr. Bricolage, SPORT DEPOТ, Plesio.
Най-доброто предстои – имаме за цел да разширим обхвата на нашия дигитален портал с нови предложения и партньорства, превръщайки го в място с различни възможности за пазаруване, където потребителите могат да намерят най-добрите ценови предложения.

Следете нашия Дигитален мол за още изгодни предложения.