Повече за нас

Безспорен лидер на кредитния пазар

Безспорен лидер на кредитния пазар

Най-голямото портфолио от специализирани потребителски кредити в страната, с финансовите продукти - кредит за покупка на стока на изплащане, Кредит План, Кредит Класик и Програма Привилегия.
Най-голямата дистрибуционна мрежа в страната, като предлага услугите си в близо 2100 обекта, в това число и собствена клонова мрежа от 44 представителни офиса в цялата страна. Компанията работи с екип от близо 1 000 служители.

Вече 20 години градим взаимоотношения със своите клиенти и партньори

Вече 20 години градим взаимоотношения със своите клиенти и партньори

БНП Париба Лични Финанси навлиза в България в края на 2007 г., придобивайки лидера в небанковото потребителско кредитиране в страната, развиващ дейност от 2001 г. Стабилни партньорски отношения с близо 2 100 малки и големи български и чуждестранни компании, опериращи в сферата на Бялата и черна техника, Направи си сам, Мебели и Туризъм и подкрепа за растежа на техния бизнес. Благодарение на силната и дългосрочна връзка с нашите клиенти, повече от половината са взели кредит повече от веднъж, което е най-доброто доказателство, че са удовлетворени от условията, яснотата и прозрачността при предлагането на нашите финансови продукти.

Отговорен кредитор

Отговорен кредитор

Компанията насочва своята политика към прозрачност, яснота, откритост и непроменящи се условия, прилагайки принципите за отговорно кредитиране още от 1953 г.

БНП Париба Лични Финанси има водеща роля в налагането на отговорното кредитиране  на практика, като всички продукти, които предлага са с фиксиран лихвен процент и непроменящи се условия.

Повече за принципите на отговорно кредитиране

Награди

Награди

Награда за най-добъ банков клон

На 6 юли 2022 г. БНП Париба Лични Финанси получи приз за "Най-успешен чуждестранен банков клон" в България от Асоциация “Банка на годината”. 

Награда за най-добър сайт в категория

През 2013 г. иновативният онлайн магазин за кредити на БНП Париба Лични Финанси, България е определен за най-добър сайт в категория "Финанси и застраховане" в конкурса на Българските награди за уеб.

Награда „Капитал 100”

„Най-добра небанкова кредитна институция” за 2011 г. в класацията „Капитал 100” през месец юли 2012 г.

БНП Париба Лични Финанси, България – част от BNP Paribas Personal Finance

БНП Париба Лични Финанси, България – част от BNP Paribas Personal Finance

BNP Paribas Personal Finance e специализираното подразделение за потребителско и ипотечно кредитиране на най-голямата финансова група в еврозоната - BNP Paribas. Групата BNP Paribas развива дейност в 74 страни и има над 192, 092 служители. Тя беше обявена за „Глобална банка на годината 2008” от сп. Banker и беше класирана сред 15 най-сигурни банки в света за 2010 г. от сп. Global Finance. БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България, ЕИК: 204915054, седалище и адрес на управление гр. София, ж.к. Младост 4, Бизнес парк София, сграда 14. Контролни органи относно правата на Кредитополучателя са: Комисия за защита на потребителите, гр. София, п.к. 1000, пл. Славейков №4А, тел. 070011122, www.kzp.bg ; Комисия за защита на личните данни, гр. София, п.к. 1431, бул. Акад.Иван Евстатиев Гешов №15, тел.02/915 35 18, kzld@cpdp.bg и Българска народна банка, гр. София, п.к. 1000, пл. Княз Александър №1, тел. 02/91 459, www.bnb.bg . За повече информация: http://www.bnpparibas-pf.com и http://www.bnpparibas.com

БНП Париба Лични Финанси

БНП Париба Лични Финанси

Предлага разнообразно портфолио от потребителски кредити, с различни финансови продукти: кредит за лични цели, кредит за ремонт, кредит за покупка на автомобил, кредит за обединяване на задълженията, програма Привилегия, както и стоково кредитиране. Предлага услугите си в близо 2 100 обекта и разполага със собствена клонова мрежа от 45 представителни офиса в цялата страна. Грижи се за близо 1 000 служители.