Повече за нас

ПБ Лични финанси

ПБ Лични финанси

Предлага разнообразно портфолио от потребителски кредити с различни финансови продукти: кредит за лични цели, кредит за ремонт, кредит за покупка на автомобил, кредит за обединяване на задълженията, програма Привилегия, както и стоково кредитиране. Предлага услугите си в близо 2 100 обекта и разполага със собствена клонова мрежа от 43 представителни офиса в цялата страна. Грижи се за близо 1 000 служители.

Лидер на кредитния пазар

Лидер на кредитния пазар

Портфолио от специализирани потребителски кредити в страната с финансовите продукти - кредит за покупка на стока на изплащане, Кредит План, Кредит Класик и Програма Привилегия.
Най-голямата дистрибуционна мрежа в страната, като предлага услугите си в близо 2100 обекта, в това число и собствена клонова мрежа от 43 представителни офиса в цялата страна. Работим с екип от близо 1 000 служители.

Отговорен кредитор

Отговорен кредитор

Компанията насочва своята политика към прозрачност, яснота, откритост и непроменящи се условия.

ПБ Лични финанси има водеща роля в налагането на отговорното кредитиране  на практика, като всички продукти, които предлага са с фиксиран лихвен процент и непроменящи се условия.

Повече за принципите на отговорно кредитиране

Награди

Награди

Награда за най-добъ банков клон

На 6 юли 2022 г. БНП Париба Лични Финанси получи приз за "Най-успешен чуждестранен банков клон" в България от Асоциация “Банка на годината”. 

Награда за най-добър сайт в категория

През 2013 г. иновативният онлайн магазин за кредити на БНП Париба Лични Финанси, България е определен за най-добър сайт в категория "Финанси и застраховане" в конкурса на Българските награди за уеб.

Награда „Капитал 100”

„Най-добра небанкова кредитна институция” за 2011 г. в класацията „Капитал 100” през месец юли 2012 г.