Нашата дейност

Как да плащаш вноските по кредита си, без да излизаш от вкъщи?

Публикувано на 8 май 2020 от Мария Христова

Как да плащаш вноските по кредита си, без да излизаш от вкъщи?

БНП Париба Лични Финанси предоставя на своите клиенти различни методи за плащане на вноските по кредитите.

По време на извънредно положение ти се налага да стоиш вкъщи и да не излизаш навън. Затова е време за промяна - използвай най-удобния за теб метод за плащане на вноските по кредитите.

Ако предпочиташ да използваш онлайн вариантите за разплащане, можеш да се възползваш от дистанционните канали. Но ако си от хората, които не могат да работят от вкъщи и се налага да ходиш до работното си място, можеш да използваш партньорските мрежи на БНП Париба Лични Финанси. Ето как:

Плати, където и да си - в сайта на БНП Париба Лични Финанси

Не е нужно да ходиш до банков клон, за да платиш вноската по кредита си. С развитието на технологиите можеш да се възползваш от интернет и най-вече – от уеб сайта на своята банка.

БНП Париба Лични Финанси предоставя на своите клиенти онлайн възможност за плащане на своя сайт - https://www.bnpparibas-pf.bg/. За твое улеснение процесът е изключително лесен – 3 бързи стъпки и можеш да платиш, без да е нужно да излизаш и да ходиш до банката. Така можеш да изплатиш задълженията си, където и да си и да си спокоен за плащанията си, дори и в изолация.

Удобно с ePay

Плащането на сметките и вноски по кредита с ePay е друг канал за дистанционна комуникация, който можеш да използваш безплатно, дори и по време на извънредно положение. Единственото, което трябва да направиш, е да се регистрираш в сайта на ePay. Това е онлайн базирана система за плащане с банкови карти и микросметки. За да можеш да осъществиш исканата от теб операция, трябва да имаш достъп до интернет, дебитна карта и валидна регистрация в ePay.

Имай предвид обаче, че можеш да направиш плащане на текущото ти месечно задължение не по-рано от 10 дни преди падежната дата на договора ти за кредит. Преди това няма да виждаш дължимата сума в системата на ePay.

Безплатно с Cashterminal

Дори и докато си в изолация вкъщи, от време на време се налага да излизаш от дома – за покупки от първа необходимост или лекарства. В тези случаи можеш да се възползваш и да платиш вноската по кредита си, използвайки Кештерминал (Cashterminal). Това е напълно безплатен начин да внесеш дължимата сума по кредита ти - правиш всичко дистанционно и без да комуникираш с други хора.

Cashterminal представлява устройство, чрез което може да се направи плащане безплатно и без да е нужна регистрация. Удобството е, че можеш да се възползваш от повече от 1 000 локации в цялата страна, като избереш най-удобно за теб тук.

Бързо с Easy Pay и Fast Pay

Каси на Easy Pay и Fast Pay вече има на много места. Повечето са разположени на възлови места в големите градове. Хубавото е, че те работят, дори и в извънредната ситуация, в която се намираме. Ако нямаш възможност да платиш онлайн, те съветваме да съчетаеш в едно излизане и посещението до офис на Easy Pay или Fast Pay, с другите неотложни задачи, които имаш навън.

Удобно в партньорските банки 

Можеш да се възползваш и от партньорите на БНП Париба Лични Финанси, за да платиш вноската по кредита си по банков път. Нужно е само да избереш удобен за теб клон, от който да превеждаш месечната си вноска и да попълниш вноска бележка в самия клон. В този случай ти е нужна номера на сметката, за да осъществиш плащането. Можеш да платиш в клон на всяка банка в България, като имаш преференциални условия за превод в размер на 1.20 лв. в Първа инвестиционна банка и Общинска банка – преференциалните условия не важат за плащане на вноски по кредитна карта.

БНП Париба Лични Финанси те приканва да използваш дистанционните канали за контакт за всички услуги, за които е възможно. Затова ти припомняме нашите съвети как да управляваш дистанционно своя кредит.

#ОстаниВкъщи, защото здравето е най-важно в този момент.
#ДействайОнлайн, защото онлайн е бързо и удобно, но и сигурно и безопасно.

Мария Христова

Здравей, аз съм Мария Христова

Здравей, аз съм Мария Христова

Занимавам се с маркетинг и рекламни проекти в БНП Париба Лични Финанси.

Как управлявам личните си финанси?
Вярвам, че управлението на личните финанси е философия. За да я разбереш напълно, трябва да се потопиш дълбоко.

Още мои публикации