Нашата дейност

Хората преди всичко - Ками

Публикувано на 12 октомври 2022 от Ванина Дюлгерова

Хората преди всичко - Ками

10 години в БНП Париба Лични Финанси

В БНП Париба Лични Финанси ценим хората си и се гордеем с тях. А какво им носи работата в компанията, разберете от самите тях.

Днес във фокус е Камелия Солтан.

КАМИ, РАЗКАЖИ НИ ЗА СЕБЕ СИ!

Казвам се Камелия и в момента заемам позицията Chief Data Officer.

КАКВО ТЕ ЗАДЪРЖА ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ В БНП ПАРИБА ЛИЧНИ ФИНАНСИ?

Всъщност те са повече от десет и ако трябва да съм напълно честна, не съм усетила кога точно са минали. Вероятно това, което ме е задържало е, че нито за момент не съм изпитала нужда да бъда другаде или да правя нещо друго.

СПОРЕД ТЕБ КОИ СА ОСНОВНИТЕ 3 НЕЩА, С КОИТО КОМПАНИЯТА НИ СЕ ГРИЖИ ЗА ХОРАТА СИ?

Дава им професионална сигурност, нещо което в днешно време е голяма рядкост. Помага за професионалното и личностно развитие на служители си чрез най-различни инициативи и програми и не на последно място създава комфортна, приятелска среда за работа.

В КАКВО СЕ ИЗРАЗЯВА ТВОЯТА РАБОТА И КАКВО ОТ НЕЯ ХАРЕСВАШ НАЙ-МНОГО?

Позицията, която заемам в момента сама ме намери оказа се много предизвикателна и интересна, тъй като цели да гарантира от една страна защита на личните данни и същевременно да подсигури качеството на данните като цяло. Това обхваща всяка активност в компанията – от най-дребния оперативен процес, до управлението и процедурната рамка. Това може би е и най-хубавото, че работата е свързана с  всички отдели и всчики процеси, което значи работа с повече колеги и много, много научени неща.

КАКВО НАУЧИ ОТ ВРЕМЕТО ПРЕКАРАНО ТУК?

В професионален план почти всичко –целият ми професионален път е минал през компанията и всичко, което съм научила е било тук. Научих, че екипната работа и подадената ръка за ключа както за успеха, така и за добрите резултати.

Благодарим ти, Ками! Щастливи сме, че споделяш професионализма си в нашата компания, като ни показваш ежедневно, че развитието е неспирен процес.

Ванина Дюлгерова

Здравей, аз съм Ванина Дюлгерова

Здравей, аз съм Ванина Дюлгерова

Занимавам се с управление на вътрешната комуникация в ПБ Лични финанси.

Предварителната организация на месечните приоритети е в основата на разумното управления на финансите.

Още мои публикации