Нашата дейност

Хората преди всичко - Мими

Публикувано на 10 октомври 2022 от Ванина Дюлгерова

Хората преди всичко - Мими

10 години в БНП Париба Лични Финанси

В БНП Париба Лични Финанси ценим хората си и се гордеем с тях. А какво им носи работата в компанията, разберете от самите тях.

Днес във фокус е Мария Банчева.

МИМИ, РАЗКАЖИ НИ ЗА СЕБЕ СИ!

Здравейте, казвам се Мария Банчева на 29г. от Плевен.

КАКВО ТЕ ЗАДЪРЖА ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ В БНП ПАРИБА ЛИЧНИ ФИНАНСИ?

За 10години в компанията аз буквално израснах, пораснах и се изградих, като личност. В компанията ме задържа силната ангажираност, която изградих през всичките тези години и страхотният екип.

СПОРЕД ТЕБ КОИ СА ОСНОВНИТЕ 3 НЕЩА, С КОИТО КОМПАНИЯТА НИ СЕ ГРИЖИ ЗА ХОРАТА СИ?

Оценявам всичко, което компанията прави за хората. Всеки служител е "обгрижван" от всички нива на структурата в която функционираме - ваучери, социални придобивки, допълнително здравно осигуряване и най-вече инвестициите в обучението на служителите и отношението към тях

В КАКВО СЕ ИЗРАЗЯВА ТВОЯТА РАБОТА И КАКВО ОТ НЕЯ ХАРЕСВАШ НАЙ-МНОГО?

Започнах в компанията на позиция Кредитен консултант в Търговска мрежа. В последствие преминах на позицията Ръководител екип. Считано от 1ви юли тази година, вече съм Мениджър бизнес развитие. Харесва ми динамиката и ежедневните предизвикателства

КАКВО НАУЧИ ОТ ВРЕМЕТО ПРЕКАРАНО ТУК?

Научих страшно много. Придобих много професионални компетенции, които от своя страна ме изградиха и в личен план. Ежедневните контакти с толкова много хора ми дават много опит в управлението на хора и екипи. Ставах все по-уверена с всеки изминал ден, в себе си и в собствените си способности.

Благодарим ти, Мими! Щастливи сме, че споделяш професионализма си в нашата компания, като ни показваш ежедневно, че развитието е неспирен процес.

Ванина Дюлгерова

Здравей, аз съм Ванина Дюлгерова

Здравей, аз съм Ванина Дюлгерова

Занимавам се с управление на вътрешната комуникация в ПБ Лични финанси.

Предварителната организация на месечните приоритети е в основата на разумното управления на финансите.

Още мои публикации