Нашата дейност

#ОстаниВкъщи! Управлявай дистанционно своя кредит

Публикувано на 7 април 2020 от Валентина Райнова

#ОстаниВкъщи! Управлявай дистанционно своя кредит

Твоята сигурност е наш приоритет. Виж дигиталните възможностите за твоя кредит по време на извънредно положение.

Сравняват месец март с непостоянството на нежния пол. Последният месец се оказа наистина непредсказуем. Трудно можеше да предположиш какво ще се случи, както и че ще се окажеш в ситуация на извънредно положение, което ще промени живота ти. Непредвидеността на ситуацията обърна рутината на ежедневието и те изправи пред редица въпроси относно това как и къде да откриеш важна информация относно твоя кредит.

Какво да предприемеш?

1. #ОстаниВкъщи – здравето е най-важно в този момент.
2. #ДействайОнлайн – онлайн е бързо и удобно, но и сигурно и безопасно.

Ние от БНП Париба Лични Финанси правим всичко възможно, за да осигурим безпроблемното обслужване за теб и да продължаваме да те подкрепяме, както и всички наши клиенти.

#ОстаниВкъщи и използвай предоставените електронни канали за комуникация – ние сме насреща за твоите въпроси.

Защо да предпочетеш онлайн връзка с нас?

>>> Защото в този период е важно да предпазиш себе си и близките си и да избягваш физически контакт, като предаване на банкноти, които са новители на вируси и микроби, които издържат до 48 часа по повърхността им.

>>> Голяма част от нашите клиентите избират да пазаруват и плащат онлайн всеки ден. Защо? Спестяват време, не чакат на опашка, бързо и сигурно е.

>>> Често да плащаш онлайн ти спестява такси и носи различни бонуси от онлайн търговците.

#ДействайОнлайн
Ние се грижим за теб и за нашия екип. Погрижи се и ти и избери дистанционните ни канали. Управлявай кредита си умно и безопасно.

Как?

>>> Ако търсиш информация, използвай дистанционните канали за контакт на банката – дигитални канали (уебсайт, онлайн плащане, онлайн асистент, имейл) и контактен център. Те ще ти помогнат, ако имаш въпроси относно:

Как да плащаш вноските си?

>>> За да се информираш за твоя кредит
, можеш да се обърнеш към онлайн асистента ни. Той е на разположение без почивка за твоите въпроси относно размер на вноски, падежни дати, брой на оставащите вноски. Лесно е – става за минута. Открий го в страницата на компанията: https://www.bnpparibas-pf.bg/chat

>>> За плащания по кредити – открий отговорите на въпросите ти за начините на плащане към нас, без да излизаш на https://www.bnpparibas-pf.bg/plashtane-na-vnoski-po-kredit/metodi.html

>>> За плащания на вноски по кредит онлайн – избери виртуалния ПОС терминал на уеб сайта на компанията. Само с три лесни стъпки ще направиш плащането на вноската си и ще избегнеш чакането на опашка. Лесно и сигурно. Виж как: https://www.bnpparibas-pf.bg/plati

Ако търсиш финансиране:

>>> Ако желаеш финансиране, можеш да кандидатстваш за потребителски кредит, денонощно - 24/7 през нашия сайт: https://www.bnpparibas-pf.bg/ или на телефон 0700 11 811 всеки работен ден от 9 до 18 ч.

Ако имаш въпрос:

>>> Можеш да се свържеш с нас и на телефон 0700 11 811 всеки работен ден от 9 до 18 ч. или да ни пишеш на contacts@bnpparibas-pf.bg. За да сме полезни, ще е необходимо да ни предоставиш трите си имена, имейл адрес и телефон - наш колега ще се свърже с теб и ще ти отговори подробно на въпросите.

Ако все още се колебаеш и решиш да посетиш наш офис, спазвай необходимите мерки и реда, в съответствие с указанията на компетентните органи.

Нашият съвет: #ОстаниВкъщи - твоята сигурност е наш приоритет! Затова те съветваме да използваш дистанционните канали за комуникация и разплащане на БНП Париба Лични Финанси.

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации