Нашата дейност

Блогът ни порасна с още една година – вече сме на 4!

Публикувано на 9 ноември 2018 от Валентина Райнова

Блогът ни порасна с още една година – вече сме на 4!

Празнуваме четвъртия рожден ден на блога - нашето място за приложими съвети за твоите лични финанси.

Неусетно блогът ни навърши четири години. През изминалите 1,460 дни публикувахме над 350 статии, за да ти помогнем да вземеш информирано решение, да те вдъхновим и да споделим добри новини с теб. Споделихме финансови съвети за управление на доходите и намаление на разходите ти, представихме ти тенденции и актуални корпоративни новини. Вдъхновихме те за пътешествия в красивата ни страна и на други континенти. Помогнахме ти да избереш нова кола и да ремонтираш дома си. Обърнахме специално внимание на децата и как да започнеш финансовото им образование от рано, за да се превърнат в успешни възрастни. Предоставихме сигурен източник на информация, на който да имаш доверие, и с който да се консултираш, за да управляваш успешно парите си.

За изминалите 16 години компанията ни помогна на над 1,5 милиона клиента да реализират своите планове. Основен принцип в политиката на компанията ни е да отговаряме на потребностите на потребителите на бъдещето – тук сме за теб!

Читателите на бъдещето

Едно от важните и вълнуващи събития тази година, за което ти разказахме в блога ни, беше представянето на голямото годишно европейско проучване на BNP Paribas "Observatoire". То бе посветено на милениумите и техните предпочитания в пазаруването като фокусът му беше върху шопинг изживяването.

В тази връзка, управителят на БНП Париба Лични Финанси Жозе Салойо сподели: "Българите са едни от най-позитивните, с най-изразен ръст в положителните си очаквания, което ще се отрази върху покупателната способност и икономическата среда. Те са в началото и разгара на професионалния си път," сподели Жозе Салойо. 

Кое беше най-полезно?

Основните теми в блога бяха свързани с управлението на личните финанси, но имаше и много други. Постарахме се да ти дадем важна информацияи как да използваш пълноценно и разумно възможностите на  кредитната карта. Статиите за кредитна карта бяха от най-четените през годината. Предложихме ти няколко практични съвета как да направиш пазаруването в онлайн пространството по-сигурно.

Споделихме различни дестинации за интересни пътешествия и идеи как да организираш ваканцията си с малък бюджет. Разказахме ти за клиентското изживяване и за различните технологични иновации, които променят потребителските нагласи и едновременно с това и търговията.
Дадохме ти идеи как да намалиш употребата на пластмаса, за да  бъдеш част от промяната като помогнеш за активното опазване на природата.

Какво можеш да очакваш?

Създаваме статиите в блога специално за теб, за да бъдеш уверен и успешен в управлението на финансите си. Можеш да разчиташ на нас за практични и полезни съвети и вдъхновяващи истории.
Тук сме да ти помагаме да взимаш по-лесно финансови решения, за да управляваш успешно бюджета си.

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации