Нашата дейност

Блогът ни навърши една година - 100 статии по-късно

Публикувано на 11 септември 2015 от Катя Делипавлова

Блогът ни навърши една година - 100 статии по-късно

Измина една вълнуваща година от старта на блога на БНП Париба Лични Финанси. 100 статии по-късно можем да си направим равносметка и да си пожелаем още много по толкова.

В началото беше идеята...

Като компания, специализирана в потребителското кредитиране и която следва философията на отговорен финансов партньор, целяхме да ти осигурим място, където да получиш наистина полезни и приложими съвети за управлението на личните ти финанси.

Място, където да можем да ти разкажем за нашата дейност, за успешните истории на нашите клиенти и актуални новини за бъдещите ни проекти.

Темите, за които „говорихме“...

През последните 12 месеца търсихме и споделяхме мненията на доказани специалисти, които да отговорят на актуални въпроси и теми от ежедневието. Така те срещнахме с колегите ни, които гостуваха в блога със съвети за покупка на техника и автомобили, за избор на изгоден кредит, за ориентиране сред многобройните промоции в магазините и други.

Освен за личните ти финанси, се постарахме да намериш и полезна информация за твоя бизнес. Разказахме ти за последните новости при автомобилите, какви ще са колите на бъдещето и как онлайн средата се преплита с физическата реалност.

Срещнахме те и със световноизвестния футурист д-р Патрик Диксън, който сподели своите прогнози за бъдещето на търговията в България и света.

Очаквай още...

Подготвили сме още много идеи, свързани с планирането и отбелязването на специални събития и семейни тържества, като Коледа, Нова година и Св. Валентин. С тях лесно ще можеш да организираш семейния си бюджет, така че да избегнеш финансови затруднения. Сред съветите за управление на личните ти финанси, ще откриеш и всичко, което те интересува по отношение на потребителските кредити.

Във връзка с първия рожден ден на блога, Мишел Фуйе, изпълнителен директор на БНП Париба Лични Финанси, България заяви: „Намирам блогa на компанията за чудесен източник на полезна информация за личните финанси, от който всеки може да черпи вдъхновение как да бъде по-отговорен към парите си. Радвам се, че в него всеки може да открие нещо за себе си - както нашите клиенти, така и служителите и бизнес партньорите ни. Пожеланието ми е скоро да празнуваме и 1 000-та публикация”.

Присъединяваме се към пожеланието и нека имаме още много успешни клиентски истории, които да споделяме.

Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Вярвам, че човек трябва да спазва няколко важни правила, за да се радва на стабилно финансово здраве. Най-важното за мен е да харча разумно и да не се поддавам на емоционални покупки.

Още мои публикации