Нашата дейност

Блогът ни навърши една година - 100 статии по-късно

Публикувано на 11 септември 2015 от Катя Делипавлова

Блогът ни навърши една година - 100 статии по-късно

Измина една вълнуваща година от старта на блога на БНП Париба Лични Финанси. 100 статии по-късно можем да си направим равносметка и да си пожелаем още много по толкова.

В началото беше идеята...

Като компания, специализирана в потребителското кредитиране и която следва философията на отговорен финансов партньор, целяхме да ти осигурим място, където да получиш наистина полезни и приложими съвети за управлението на личните ти финанси.

Място, където да можем да ти разкажем за нашата дейност, за успешните истории на нашите клиенти и актуални новини за бъдещите ни проекти.

Темите, за които „говорихме“...

През последните 12 месеца търсихме и споделяхме мненията на доказани специалисти, които да отговорят на актуални въпроси и теми от ежедневието. Така те срещнахме с колегите ни, които гостуваха в блога със съвети за покупка на техника и автомобили, за избор на изгоден кредит, за ориентиране сред многобройните промоции в магазините и други.

Освен за личните ти финанси, се постарахме да намериш и полезна информация за твоя бизнес. Разказахме ти за последните новости при автомобилите, какви ще са колите на бъдещето и как онлайн средата се преплита с физическата реалност.

Срещнахме те и със световноизвестния футурист д-р Патрик Диксън, който сподели своите прогнози за бъдещето на търговията в България и света.

Очаквай още...

Подготвили сме още много идеи, свързани с планирането и отбелязването на специални събития и семейни тържества, като Коледа, Нова година и Св. Валентин. С тях лесно ще можеш да организираш семейния си бюджет, така че да избегнеш финансови затруднения. Сред съветите за управление на личните ти финанси, ще откриеш и всичко, което те интересува по отношение на потребителските кредити.

Във връзка с първия рожден ден на блога, Мишел Фуйе, изпълнителен директор на БНП Париба Лични Финанси, България заяви: „Намирам блогa на компанията за чудесен източник на полезна информация за личните финанси, от който всеки може да черпи вдъхновение как да бъде по-отговорен към парите си. Радвам се, че в него всеки може да открие нещо за себе си - както нашите клиенти, така и служителите и бизнес партньорите ни. Пожеланието ми е скоро да празнуваме и 1 000-та публикация”.

Присъединяваме се към пожеланието и нека имаме още много успешни клиентски истории, които да споделяме.

Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Занимавам се с управление на онлайн съдържание и общности в БНП Париба Лични Финанси, България.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че човек трябва да спазва няколко важни правила, за да се радва на стабилно финансово здраве. Най-важното за мен е да харча разумно и да не се поддавам на емоционални покупки.

Още мои публикации