Нашата дейност

#ОстаниВкъщи! Провери и плати вноските по кредита си онлайн

Публикувано на 10 април 2020 от Валентина Райнова

#ОстаниВкъщи! Провери и плати вноските по кредита си онлайн

Само с 3 лесни стъпки през сайта ни.

Всяка промяна има нужда от време и не всеки е готов за нея. Но нашата банка е готова за промяната, а ти? Не се притеснявай да направиш крачката онлайн. Не е необходимо да тичаш всеки път до офис или банков клон, за да платиш вноската, за която е време. Пропусни сериозната подготовка за излизане навън до банков офис или каса. Остави маската, дезинфектанта, ръкавиците,  както и притеснението, което усещаш, когато се налага да излезеш навън.

Онлайн е  безопасно и сигурно

Помисли, налага ли се да посетиш банковия офис или е по-добре да се възползваш от дистанционните възможности за информация, проверка на вноска или друга информация, също и възможността да плащаш онлайн.
Всички тези възможности са налични през https://www.bnpparibas-pf.bg/

Запознай се с нашия дистанционен процес и виж как и без да излизаш от действителността на домашния офис можеш да платиш онлайн своята вноска по кредита си.

Можеш да направиш плащания на вноски по кредит онлайн, като избереш виртуалния ПОС терминал на уеб сайта на компанията. Само с три лесни стъпки плащаш вноската си и ще избегнеш чакането на опашка. Лесно и сигурно. 

Можеш да достъпиш зоната за плащане от сайта на компанията, като натиснеш бутона Плащане от оранжевия банер на началната страница или директно да посетиш адреса:
https://www.bnpparibas-pf.bg/plati

Плати вноска по кредит в 3 лесни стъпки

Стъпка 1 - ПОПЪЛНИ ДАННИ ЗА КРЕДИТА

>>  Въведи необходимите данни във формата за плащане -  размер на вноската, която искаш да внесеш и данни за кредитополучателя и за кредита.

>> Потвърди данните като натиснеш бутон Плати, за да преминеш на втора стъпка.

Стъпка 2  - ВЪВЕДИ ДАННИ ЗА ПЛАЩАНЕ

>>
Попълни номер на твоята карта, срок на валидност на картата, секретния трицифрен код от гърба й. Провери добре дали са въведени правилно всички цифри  и потвърди. След това има една междинна стъпка, на която трябва да въведеш специалния си секретен ключ, който гарантира допълнителна сигурност на всички онлайн плащания.

Ако това е твоето първо онлайн плащане, вероятно ще се наложи да генерираш секретен ключ. Най-често това се случва, като попълниш клиентски номер и определени лични данни – например, част от твоето ЕГН. Затова е хубаво да разполагаш предварително с тези данни, за да завършиш успешно плащането.

Стъпка 3 – ЗАПАЗИ ДОКУМЕНТ ЗА ПЛАЩАНЕТО

Плащането е извършено успешно! Свали пдф файл или въведи имейл адрес, на който ще получиш разписка за извършено плащане с номер и подробни данни за него. Пази документа за платената вноска.

Това е  всичко! Виждаш ли колко е лесно с  дистанционния процес, с който можеш да плащаш вноските си сигурно и безопасно, по всяко време на денонощието?

Повече за всички начини на плащане има на нашия сайт в страницата – https://www.bnpparibas-pf.bg/plashtane-na-vnoski-po-kredit/metodi.html

И не забравяй, че онлайн асистентът ни е на разположение без почивка за твоите въпроси относно размер на вноски, падежни дати, брой на оставащите вноски. Лесно е – става за минута. Открий го тук: https://www.bnpparibas-pf.bg/chat

Нашият съвет: #ОстаниВкъщи, а  когато е необходимо, използвай дистанционните услуги на БНП Париба Лични Финанси  - провери и плати вноска по кредита си сигурно и без притеснения онлайн.

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации