Нашата дейност

С индивидуален подход към всеки

Публикувано на 29 януари 2015 от Катя Делипавлова

С индивидуален подход към всеки

Какво се случва, когато имаш нужда от финансиране на спешен ремонт или друга твоя нужда, а нямаш време да обикаляш от офис в офис и да събираш оферти за потребителски кредит?

Вече знаеш колко е важно да проучиш възможностите за кредит, за да избереш най-изгодната за теб оферта. А ние знаем, че това е свързано с време, което не винаги можеш да отделиш. Например, когато изникне спешна нужда от ремонт на покрива, а ти не можеш да си вземеш почивен ден от работа, за да посетиш избраните финансови институции.

Така се случи и с наша клиентка, която имаше нужда от ремонт на дома си. Тя обаче нямаше възможност да посети някой от офисите ни лично, тъй като беше приемна майка на дете със специални нужди и беше изключително натоварена покрай работата си, грижите за дома и семейството. След като обаче разбрала, че може да получи безплатна финансова консултация по телефона от кредитен консултант на БНП Париба Лични Финанси, решила да се възползва.

Съобразявайки се с натоварения ѝ график наш консултант се свърза с нея и ѝ обяснява за възможността да  кандидатства за потребителски кредит по телефона. Попълването на искането за кредит също станало по телефона, без да е необходимо да посети някой от офисите ни. След като получила одобрение по кредита си, клиентката избрала най-близкия до нея офис, за да подпише договора си и да благодари за отношението и разбирането, което е получила от наша страна.

Клиентите ни знаят, че процесът на кредитиране при нас е достъпен и лесен не само на думи, но и на дела. Затова се радваме на тяхната лоялност и на успешните им истории.

Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Занимавам се с управление на онлайн съдържание и общности в БНП Париба Лични Финанси, България.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че човек трябва да спазва няколко важни правила, за да се радва на стабилно финансово здраве. Най-важното за мен е да харча разумно и да не се поддавам на емоционални покупки.

Още мои публикации