Нашата дейност

Научи повече за нашия талисман?

Публикувано на 22 октомври 2014 от Биляна Руженова

Научи повече за нашия талисман?

Знаеш ли как възниква нашия талисман?

Талисманът ни се ражда във Франция през 2004 г. като олицетворение на отговорността, ангажираността, гъвкавостта и прозрачността на BNP Paribas Personal Finance. С други думи – той отразява политиката на отговорно кредитиране, която компанията стриктно следва още от създаването си през 1953 г.

По-късно талисманът ни става „жител” на над 30 държави, сред които е и България. А от 2006 г. той може да бъде разпознат като официален символ на отговорното кредитиране на компанията по целия свят.

Идеята на компанията е да демонстрира връзката, която поддържа със своите клиенти, чрез персонаж, въплъщаващ ценностите й.

За да се стигне до окончателната визия на талисмана, така, както го познаваме днес, са разгледани и тествани над 250 персонажа. Най-интересното е, че идеите са тествани на кръгли маси с потребители, реални и потенциални клиенти на компанията, ползващи и неползващи кредитни продукти, партньори и т.н. Всички мнения са взети под внимание и част от тях са отразени във финалната разработка на нашия талисман.

Като пионер и лидер в своя сектор BNP Paribas Personal Finance, част от която е и БНП Париба Лични Финанси, България, винаги се е стремяла да направи отношенията между финансовата институция и клиентите й по-лични. В резултат на това се радваме на много лоялни клиенти и на много успешни истории, които изживяваме заедно и които ни стимулират да продължаваме в същата посока.

Биляна Руженова

Здравей, аз съм Биляна Руженова

Здравей, аз съм Биляна Руженова

Работя като Онлайн Маркетинг Мениджър в БНП Париба Лични Финанси, България.
Как управлявам парите си?
Винаги имам ясна цел за какво трябва да похарча парите си или за какво трябва да ги спестя. Това ми помага да управлявам разумно и отговорно личните си финанси.


Още мои публикации