Нашата дейност

5-те ключа към отговорното кредитиране

Публикувано на 9 септември 2014 от Биляна Руженова

5-те ключа към отговорното кредитиране

Замислял ли си се защо някои компании са по-популярни от други, имат армии от верни фенове и са на първите места в класациите за любим бранд?

Отговорът е, че те не само продават на клиентите си, но често са и техни съветници и партньори в съвместната работа.

Стремим се и ние да бъдем такава компания - да изграждаме доверена връзка и взаимен ангажимент с нашите клиенти на база на отговорното кредитиране.

Що е то отговорно кредитиране?

Отговорното кредитиране означава това, което ти предлагаме, да е достъпно, лесно за разбиране, даващо сигурност, гъвкаво и иновативно. Всеки път, когато ти помагаме да реализираш плановете си, ние се водим от тези принципи.

1. Достъпно

Достъпност означава да получиш това, от което имаш нужда без да пострада семейният ти бюджет. Има голяма разлика между това да получиш стандартен формуляр с условията по кредита и персонално изготвено предложение, което е точно за теб. В него ще откриеш баланс между сума на кредита, лихва и срок на изплащане. Така не само, че ще реализираш плановете си, но и ще си спокоен за бъдещето на финансите си.

2. Лесно за разбиране

Отговорно кредитиране е и да получиш цялата информация по кредита. При това не със сложни фрази и много термини, а на лесен за разбиране език. Затова и ние ти казваме: „За сумата Х ще платиш Y вноски по Z лева”. И това няма да се промени, защото продуктите ни са с фиксирана лихва и вноска за целия срок.

Добре е и да има кой да отговори на въпросите ти. Независимо дали искаш нов телевизор на изплащане или обмисляш голям проект, като купуване на кола или ремонт на жилището, можеш да ни питаш за всички подробности. Връзката с нас също е много лесна – просто се огледай за консултанти в зелени униформи в магазините, попитай консултантите в представителните ни офиси или се свържи с нас по най-удобния за теб начин.

3. Даващо сигурност

Част от отговорното кредитиране е и предлагането на допълнителна сигурност с различни застраховки – на покупките, семейството и плащанията по кредита ти. Стойността на тези продукти е напълно достъпна и отговоря на твоите индивидуални нужди. Сам можеш да избереш подходящия за теб застрахователен пакет. Така ще си спокоен, че каквото и да се случи няма да изпадаш в просрочие, което ще се отрази и на кредитната ти история.

4. Гъвкаво

Не по-малко важно е и да имаш доверен и отзивчив партньор. Ние винаги сме готови да те изслушаме. Така няма да се чудиш какво да правиш в случай на затруднение, а заедно ще намерим решение. За целта можеш да ни пишеш, да се свържеш по телефона или да посетиш наш офис. Който и вариант да избереш, ще срещнеш разбиране и ще получиш подкрепа.

5. Иновативно

Отговорно кредитиране означава и да имаш подкрепа, когато стилът ти на живот се променя. Затова разработваме кредитни продукти, които насърчават устойчиво и отговорно потребление. Това означава да управляваш семейния си бюджет, така че непрекъснато да разполагаш с необходимите средства, за да поддържаш живота, на който си свикнал. Затова и имаме индивидуален подход към всеки клиент и му предлагаме оферти точно за него.

Мнението на клиентите ни, както и фактът, че над 540 хил. човека са ползвали продуктите ни повече от веднъж, показва, че се движим в правилната посока. Това ни мотивира да продължаваме да бъдем отговорен кредитор и да изграждаме доверена, и стабилна връзка с клиентите ни.

Биляна Руженова

Здравей, аз съм Биляна Руженова

Здравей, аз съм Биляна Руженова

Работя като Онлайн Маркетинг Мениджър в БНП Париба Лични Финанси, България.
Как управлявам парите си?
Винаги имам ясна цел за какво трябва да похарча парите си или за какво трябва да ги спестя. Това ми помага да управлявам разумно и отговорно личните си финанси.


Още мои публикации