Нашата дейност

Какво ново при автокредитите на БНП Париба Лични Финанси?

Публикувано на 4 август 2015 от Катя Делипавлова

Какво ново при автокредитите на БНП Париба Лични Финанси?

Година след старта на специализираните ни кредити за автомобили, надхвърлихме с 50% планирания брой на финансирани покупки. Освен това подобрихме офертата, за да отговорим още по-добре на нуждите на потребителите.

Потребителите не само получиха конкурентен за пазара кредит, с който да си купят кола, но също така се възползваха от няколко основни предимства. Първо, автокредитите на БНП Париба Лични Финанси покриват до 100% от сумата на автомобила и не е нужно клиентът да прави самоучастие, стига стойността да е до 50 000 лева. Второ, кредитополучателят става собственик на автомобила веднага, без да се налага да чака да изтече периода на изплащане. И трето, всичко това се случва с лесен 3-стъпков процес.

Какво ново?

Следвайки философията на отговорен финансов партньор, компанията се стреми винаги да предлага иновативни и лесни за ползване продукти на своите клиенти. Затова не спираме да изследваме нуждите им и да търсим най-доброто решение в подкрепа на техните проекти.

Ето защо с кредитите за покупка на автомобил на БНП Париба Лични Финанси, потребителите вече могат да получат и допълнително финансиране на свързани разходи като: данъци и такси по регистрацията, ремонтни дейности и други.

За Автокредит допълнителната сума, която може да бъде усвоена е до 2000 лева. А за Автокредит „3+“ – до 25% от сумата на автомобила, ако цената му е до 6000 лева и до 2000 лева, ако цената му е над 6000 лева.

Това ще позволи на клиентите да финансират всички разходи, свързани с покупката на желания автомобил – цялата му стойност и допълнителните плащания за регистрацията и ремонтното обслужване.

Изчисляването на цялостната инвестиция по проекта, от друга страна, ще им помогне и да планират разходите си, така че да не натоварят излишно семейния си бюджет с многократни плащания. Консултантите ни в представителните офиси, както и по телефона, също са на линия да посъветват клиентите при избора на най-доброто финансово решение за тях, както и да ги насочат откъде да намерят търсения автомобил. В момента компанията работи с 220 автокъщи и 30 официални вносителя на автомобили в цялата страна и продължава да разраства мрежата си от партньорства.

Потребителите лесно могат да се ориентират в условията по автокредитите и сами, като използват специално разработения онлайн калкулатор.

Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Вярвам, че човек трябва да спазва няколко важни правила, за да се радва на стабилно финансово здраве. Най-важното за мен е да харча разумно и да не се поддавам на емоционални покупки.

Още мои публикации