Нашата дейност

Какво ново при автокредитите на БНП Париба Лични Финанси?

Публикувано на 4 август 2015 от Катя Делипавлова

Какво ново при автокредитите на БНП Париба Лични Финанси?

Година след старта на специализираните ни кредити за автомобили, надхвърлихме с 50% планирания брой на финансирани покупки. Освен това подобрихме офертата, за да отговорим още по-добре на нуждите на потребителите.

Потребителите не само получиха конкурентен за пазара кредит, с който да си купят кола, но също така се възползваха от няколко основни предимства. Първо, автокредитите на БНП Париба Лични Финанси покриват до 100% от сумата на автомобила и не е нужно клиентът да прави самоучастие, стига стойността да е до 50 000 лева. Второ, кредитополучателят става собственик на автомобила веднага, без да се налага да чака да изтече периода на изплащане. И трето, всичко това се случва с лесен 3-стъпков процес.

Какво ново?

Следвайки философията на отговорен финансов партньор, компанията се стреми винаги да предлага иновативни и лесни за ползване продукти на своите клиенти. Затова не спираме да изследваме нуждите им и да търсим най-доброто решение в подкрепа на техните проекти.

Ето защо с кредитите за покупка на автомобил на БНП Париба Лични Финанси, потребителите вече могат да получат и допълнително финансиране на свързани разходи като: данъци и такси по регистрацията, ремонтни дейности и други.

За Автокредит „Нова“ допълнителната сума, която може да бъде усвоена е до 2000 лева. А за Автокредит „3+“ – до 25% от сумата на автомобила, ако цената му е до 6000 лева и до 2000 лева, ако цената му е над 6000 лева.

Това ще позволи на клиентите да финансират всички разходи, свързани с покупката на желания автомобил – цялата му стойност и допълнителните плащания за регистрацията и ремонтното обслужване.

Изчисляването на цялостната инвестиция по проекта, от друга страна, ще им помогне и да планират разходите си, така че да не натоварят излишно семейния си бюджет с многократни плащания. Консултантите ни в представителните офиси, както и по телефона, също са на линия да посъветват клиентите при избора на най-доброто финансово решение за тях, както и да ги насочат откъде да намерят търсения автомобил. В момента компанията работи с 220 автокъщи и 30 официални вносителя на автомобили в цялата страна и продължава да разраства мрежата си от партньорства.

Потребителите лесно могат да се ориентират в условията по автокредитите и сами, като използват специално разработения онлайн калкулатор.

Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Занимавам се с управление на онлайн съдържание и общности в БНП Париба Лични Финанси, България.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че човек трябва да спазва няколко важни правила, за да се радва на стабилно финансово здраве. Най-важното за мен е да харча разумно и да не се поддавам на емоционални покупки.

Още мои публикации