Нашата дейност

Светът на отговорното кредитиране

Публикувано на 11 ноември 2014 от Катя Делипавлова

Picture

Лесно, достъпно, даващо сигурност, гъвкаво и иновативно кредитиране. Да, това е философията на отговорното кредитиране, която следваме, когато ти предлагаме услугите си.

Днес потребителите са изключително предпазливи и изискват от компаниите да бъдат гъвкави и отговорни. Затова се стремим винаги да отговаряме на твоите очаквания и да изградим взаимна връзка на доверие и партньорство. Правим го не само на думи, но и на дела.

Ето как:

Разработваме реалистични оферти

Предлагаме ти сума, срок, погасителен план и вноска, които ще ти позволят лесно да балансираш бюджета си.

Предоставяме ясни и фиксирани условия

Когато плащаш месечните си вноски, можеш да си спокоен, че размера им ще остане непроменен за целия срок на кредита.

Разговаряме за твоите проекти

Нашата задача е да сме в крак с твоите планове и да доставим удачно решение за тях, като в същото време предложим сигурност и на твоя бюджет. 

Работим с отговорни партньори

Тясното сътрудничество с нашите партньори е гаранция за това, че винаги ще получиш правилна и адекватна информация за нас и продуктите ни.

Предотвратяваме свръхзадлъжняването

Стремим се да ти предлагаме полезна и актуална информация за управление на личните финанси. Съветите, които ти даваме, целят да ти помогнат да вземаш по-добри решения по отношение на бюджета и финансовото си здраве.

Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Вярвам, че човек трябва да спазва няколко важни правила, за да се радва на стабилно финансово здраве. Най-важното за мен е да харча разумно и да не се поддавам на емоционални покупки.

Още мои публикации