Лични финанси

Как да финансираш абитуриентски бал?

Публикувано на 2 май 2018 от Веселина Евтимова

Как да финансираш абитуриентски бал?

Наближава най-вълнуващият ден в живота на тийнейджъра - абитуриентския бал.

Предлагаме ти няколко идеи за финансиране, за да можеш да се фокусираш върху важните неща.


Спестявания и още нещо

Ако си планирал отдавна разходите си - поздравления! Това показва добри умения за  добро управление както на време, така и на семейните финанси. Ако случайно не си се подготвил за този момент, трябва бързо да наваксаш - имаш малко време да вкараш в ред бюджета си и да заделиш малко средства за голямото събитие. Имаш и свободно време? Чудесно, значи можеш да помислиш за допълнителна работа. Ще е изморително, но ще ти помогне да осигуриш мечтания ден на наследника. Друг начин за бързо набиране на средства: огледай се добре вкъщи. Виждаш ли куп непотребни неща? Сега е прекрасен момент да разчистиш дома си от ненужни вещи - ще осигуриш пространство и ще освежиш финансите си.

Кредитна карта

Най-голямото предимство на кредитната карта е, че разполагаш с пари по всяко време. Можеш да пазаруваш в повечето магазини, така че няма да се притесняваш за спонсорирането на тоалета, грима и прическата, бижутата и обувките. С кредитните карти от БНП Париба Лични Финанси разполагаш и с гратисен период от 58 дни, което означава, че ако покриеш направените разходи през това време, няма да плащаш лихва. Друго предимство на кредитната карта на БНП Париба Лични Финанси е, че можеш да купуваш стоки на изплащане на равни в кредитния лимит на картата си, без да се налага да кандидатстваш за кредит и да чакаш за одобрение. Стигаме и до третата опция за спонсориране на бал, а именно…

Потребителски кредит

Можеш да финансираш тържеството на абитуриента си  чрез потребителски кредит за лични цели. Имаш възможност сам да определиш най-удобната за теб месечна вноска, за да не натоварваш допълнително бюджета си и да не пропускаш плащания. Можеш да кандидатстваш за кредит от 800 до 80 000 лева с фиксирана лихва и вноски за целия период на кредита.

Разбери повече за как да планираш абитуриентски бал с малък бюджет. Предлагаме ти и тези 10 начина да спестиш от абитуриентския си бал.

Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Експерт Клиентско изживяване в ПБ Лични финанси

Как управлявам парите си?

Стремя се да бъда отговорен потребител.  Планирам предварително всичките си разходи и обмислям внимателно решенията си за покупки. Поддържам добра кредитна история, за да мога да финансирам бъдещи проекти или разходи, които не съм успяла да планирам добре.

Още мои публикации