Нашата дейност

БНП Париба Лични Финанси навърши 17 години в България

Публикувано на 16 ноември 2018 от Веселина Евтимова

БНП Париба Лични Финанси навърши 17 години в България

През месец ноември празнуваме рождения ден на компанията ни. Радваме се да бъдем доверен партньор за всеки твой план.

За БНП Париба Лични Финанси 2018 година беше една много важна и успешна година и днес припомняме някои от най-интересните новини, свързани с нашата компания през годината.

Трансформирахме се в банка

От 01 февруари 2018 г. БНП Париба Лични Финанси вече е банка, клон на френската банка БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А. Предприехме тази стъпка, за да имаме в бъдеще по-големи възможности за развитие на бизнеса ни в страната. Една от основните ни цели е да можем да ти предоставим повече и по-атрактивни услуги и финансови решения, с които да ти помогнем да реализираш своите планове и да повишиш стандарта си на живот.

Публикувахме голямото проучване „Observatoire”

Като една от най-големите компании в сектора на потребителското кредитиране у нас и като част от най-голямата финансова група в Еврозоната – BNP Paribas S.A., компанията ни разполага с много информация, която споделяме с нашите клиенти и бизнес партньори. Така помагаме на хората да планират по-добре реализацията на бъдещите си планове, а на бизнеса – да изгради успешни стратегии.

През месец април представихме за втори път в България голямото проучване на групата BNP Paribas Personal Finance „Observatoire”, което тази година беше посветено на клиентите на бъдещето, родени в края на миналия век. Пред близо 100 гости, бизнес партньори, журналисти от водещи медии, разказахме ще изчезнат ли физическите магазини, кои ще са водещите тенденции в търговията, как магазините трябва да се променят, за да привлекат клиентите на бъдещето и защо е важно в един магазин да има детски кът.

Новите изданията на класацията „Топ 10 на изплащане“ и обзора „Потребителският кредит на българина“

През годината подготвихме и новите издания на популярната ни класация „Топ 10 на изплащане“, която представя кои са най-желаните стоки, които българите купуват на изплащане и как се променя потребителското търсене. Освен това, с обзора ни „Потребителският кредит на българина“ споделихме и картина на проектите, които хората финансират с потребителски кредит. С класацията и обзора  помогнахме на всеки да планира покупките или финансирането на бъдещите си планове на основата на опита и търсенето на хиляди други българи.

Благодарим ти за доверието!

За нас е много важно хората да ни възприемат като доверен партньор при реализацията на техните планове. Затова ние инвестираме и непрекъснато подобряваме комуникацията с теб и се стремим да ти предоставим страхотно изживяване. Постоянният ръст на клиентите, на покупките на изплащане и на заявленията за потребителски кредити за нас са доказателство, че сме успели. Затова и стотици хиляди българи се доверяват на БНП Париба Лични Фианнси за осъществяването на много от важните планове в живота си. Благодарим за доверието и обещаваме, че скоро ще предложим нови, още по-удобни финансови услуги и продукти.

Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Експерт Клиентско изживяване в ПБ Лични финанси

Как управлявам парите си?

Стремя се да бъда отговорен потребител.  Планирам предварително всичките си разходи и обмислям внимателно решенията си за покупки. Поддържам добра кредитна история, за да мога да финансирам бъдещи проекти или разходи, които не съм успяла да планирам добре.

Още мои публикации