Нашата дейност

БНП Париба Лични Финанси – добрият работодател

Публикувано на 21 март 2019 от Валентина Райнова

БНП Париба Лични Финанси – добрият работодател

Компанията ни е постоянно ангажирана в това да създаде по-добри условия и приятно място за работа на своите служители, за да се чувстват спокойни и удовлетворени.

Защо хората приемат компанията ни като добър работодател?

 

Ние ежегодно следим как се чувстват колегите ни и какво е тяхното усещане относно 17 различни елемента на работната среда и живота им в компанията. При последното проучване регистрирахме подобрения по всички измервани показатели. Имайки предвид високия процент на участие от страна на колегите, считаме, че това е тяхната обективна оценка на усилията, които полагаме, за да подобрим служителското изживяване. А ето и няколко причини за това.

 

Посрещаме с „Добър дошъл“

 

Още от първия ден в компанията ние се ангажираме да споделяме с колегите си всяка информация, която ще им помогне да навлязат в работата и да научат всичко, което ще им е полезно за бъдещата им кариера. Всеки нов служител получава индивидуално внимание и подкрепа както от прекия си ръководител, така и от останалите членове на екипа.

 

Помагаме за професионална кариера

 

За нас професионалното развитие на колегите ни е важна мисия и ние се стремим да им помагаме по пътя нагоре. Затова и всяка година служителите на БНП Париба Лични Финанси преминават поне едно обучение и така придобиват нови ценни умения и компетенции. В замяна очакваме от тях хората си да изпълняват поставените цели, да проявяват грижа към всеки клиент, да работят в екип и да бъдат инициативни.

 

Нашата компания осигурява много възможности за старт на кариерата. Много от позициите са подходящи за млади хора, без предишен опит и разчитаме на специализираните въвеждащи вътрешни обучения, които да подготвят новите ни колеги за работа.

 

Осигуряваме страхотни условия за работа

 

Като коректен и социално отговорен работодател осигуряваме конкурентни условия на труд и модерно оборудвани работни места. Наскоро открихме новия офис на компанията ни в Пловдив и ти предлагаме да видиш какво разбираме под страхотно място за работа.

Разбира се, имаме и много добър пакет от социални придобивки.

 

Работа и кариера в международна компания

 

Като част от най-голямата финансова група в еврозоната, BNP Paribas, нашите колеги работят и се развиват в международна среда. Ние се учим от опита на колегите ни в други страни, а ако някой желае да продължи кариерата си в чужбина, има възможност да кандидатства за различни позиции в компанията.

 

За БНП Париба Лични Финанси хората в компанията са изключително важни. Ние ценим мнението им, окуражаваме и развиваме иновативното мислене и идеи и разчитаме на тяхната ангажираност и подкрепа, за да вървим успешно напред. Виж повече за политиката ни към хората и какво споделят нашите колеги за работата си в компанията. И ако мислиш, че БНП Париба Лични Финанси е твоето място, виж и свободните ни позиции за работа.

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации