Нашата дейност

Автокредитите на БНП Париба Лични Финанси вече до 70 000 лева

Публикувано на 8 април 2016 от Катя Делипавлова

Автокредитите на БНП Париба Лични Финанси  вече до 70 000 лева

Специализираните ни кредити за покупка на автомобил „Нова“ и „3+“ навършват две години и днес ще ти разкажем за най-новото при тези продукти и какви изненади сме ти подготвили.

Повече възможности за теб

Като твой партньор в покупката на новия ти автомобил, ремонта на жилището ти или финансирането на следващото ти пътуване, се стремим да отговорим на растящите ти планове. Ето защо увеличихме максималния размер на автокредитите ни на 70 000 лева. А както вече знаеш, с кредитите „Нова“ и „3+“ можеш да си купиш кола без самоучастие. Така заедно с финансирането на допълнителни разходи, притежаването на желаната кола е още по-лесно и удобно.

Награди за късметлиите

По повод рождения ден на двата продукта ще имаш възможност да участваш с усвоения си кредит в специална томбола за 5 навигации GARMIN NUVI 56LM EU и 5 ваучера за гориво на стойност 200 лева.

Така не само ще се насладиш на новата си кола, а и ще откриеш нови дестинации с пълен резервоар или модерна навигация.

Ето как да участваш:

През април ще имаме специални промощандове в избрани точки в София, където наши представители ще демонстрират удобството на кредитния ни калкулатор и онлайн процеса на кандидатстване.

От тях ще получиш и карта с промо-код, който ще ти осигури участие в томболата ни, ако усвоиш кредит до края на май 2016 г.

Повече информация можеш да намериш на сайта ни, a кога и къде ще са промощандовете ни в София, можеш да следиш във Фейсбук страницата ни.

Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Занимавам се с управление на онлайн съдържание и общности в БНП Париба Лични Финанси, България.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че човек трябва да спазва няколко важни правила, за да се радва на стабилно финансово здраве. Най-важното за мен е да харча разумно и да не се поддавам на емоционални покупки.

Още мои публикации