Нашата дейност

Защо да избереш БНП Париба Лични Финанси за кариерата си?

Публикувано на 21 септември 2016 от Катя Делипавлова

Защо да избереш БНП Париба Лични Финанси за кариерата си?

Работата в БНП Париба Лични Финанси означава динамика, професионално усъвършенстване, кариерно развитие, постоянна подкрепа от страна на колегите, социални придобивки и бонуси, както и други предимства, за които Вера Минкова – мениджър „Набиране и подбор”, ще ти разкаже по-долу.

Динамика

При нас никога не е скучно. Като най-голямата компания в сектора на небанковото потребителско кредитиране, ние непрекъснато разработваме нови продукти, развиваме процесите в компанията и се стремим да помагаме на 100% на нашите клиенти и партньори.

В компанията ни работят специалисти в различни области. Като започнем от специалистите по продажби в магазините на партньорите и представителните ни офиси, преминем през експертите по информационни технологии,  маркетинг, финанси и счетоводство, и стигнем до високите мениджърски позиции и оперативното ръководство.

Професионално усъвършенстване

За нас хората са най-ценния ни актив и ние се стремим да повишаваме техните компетенции и да ги развиваме. Затова непрекъснато организираме различни обучения както в рамките на компанията, така и с помощта на външни лектори и обучители.

Кариерно развитие

При нас свободните позиции приоритетно се обявяват в рамките на компанията. Това означава, че най-напред търсим подходящите кандидати сред своите служители. Така даваме възможност на всеки да изкачи следващото стъпало в кариерата си. Това важи не само за България, но и за подразделенията на BNP Paribas Personal Finance по света.

Подкрепа

Като служител на БНП Париба Лични Финанси винаги можеш да разчиташ на подкрепа от колегите си в отдела и бизнес линията, и от преките си ръководители. Имаме привилегията да ползваме и споделяме опита на международна компания с над 200 000 служители по целия свят.  

Бонуси

Като голям работодател ние осигуряваме атрактивен пакет от допълнителни придобивки. Той включва: допълнително здравно осигуряване, ваучери за храна, преференциални условия при ползване на фирмен кредит, и бонусна система, която възнаграждава индивидуалните и екипни резултати.

Можеш ли да започнеш кариерата си при нас, ако нямаш опит?

Да, можеш. Много от позициите са подходящи за хора, без предишен опит. Разбира се, те преминават редица специализирани вътрешни обучения, които ги подготвят за работа на избраната позиция. След това всеки постига кариерно развитие в зависимост от индивидуалните си резултати и постижения.

И ако, след като ти разказахме какво предлага нашата компания, си решил да станеш наш колега, ти предлагаме да видиш как да впечатлиш експертите ни по подбор.

Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Занимавам се с управление на онлайн съдържание и общности в БНП Париба Лични Финанси, България.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че човек трябва да спазва няколко важни правила, за да се радва на стабилно финансово здраве. Най-важното за мен е да харча разумно и да не се поддавам на емоционални покупки.

Още мои публикации