Нашата дейност

Виж, играй и печели с БНП Париба Лични Финанси

Публикувано на 7 юли 2016 от Лили Николова

Виж, играй и печели с БНП Париба Лични Финанси

Думата, която определя лятото на 2016 г. е "спорт". А когато има състезание, има и победители, и награди.

Е, нашите награди няма да са европейски шампион по футбол или победител в Олимпийска дисциплина. Но и ние ще допринесем за повишаването на спортните емоции като раздадем в рамките на специалната ни лятна кампания:

 2 телевизора

10 лежанки за отдих

10 велосипедa

55 награди-изненади

И за спечелването им няма да са необходими спортни постижения, а само да закупиш стока на изплащане с потребителски кредит от БНП Париба Лични Финанси в периода 06 юни–21 август 2016 г., и да имаш късмет при жребия.

 Кога ще бъдат теглени наградите?

В продължение на 11 седмици, от 17 юни до 26 август 2016 г., всеки петък ще бъдат теглени по 5-ма късметлий за награди-изненади.

Останалите награди ще бъдат разпределени в две томболи. Първата ще е на 27 юли и в нея ще участват всички кредити, усвоени в периода от 06 юни до 10 юли 2016 г. Втората томбола ще е на 09 септември 2016 г. – за кредитите, усвоени от 11 юли до 21 август 2016 г.

Как да разбереш дали печелиш?

Всички победители ще бъдат обявени на нашия уеб сайт. Информация за промоцията ще има и на Facebook страницата ни. А ако искаш още сега да прочетеш повече подробности, можеш да  се запознаеш с Общите условия.

Пожелаваме ти незабравимо спортно лято и късмет!

Лили Николова

Здравей, аз съм Лили Николова

Здравей, аз съм Лили Николова

Занимавам се с управление на онлайн съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?

Доброто планиране и умелото харчене винаги ми помагат да поддържам баланс. Така мога да посрещна всякакви ситуации без затруднение за разполагаемия ми бюджет.

Още мои публикации