Нашата дейност

Виртуалният „магазин за кредити“ на БНП Париба Лични Финанси

Публикувано на 29 април 2015 от Янита Минкова

Виртуалният „магазин за кредити“ на БНП Париба Лични Финанси

Все повече се увеличава потреблението на интернет и пазаруването онлайн, както на световно ниво, така и в страната ни.

Ето защо още преди няколко години адаптирахме сайта на компанията, така че да сме по-близо до теб, когато имаш нужда да финансираш личен проект, пътуване, ремонт или покупка на автомобил.

Сайтът ни е удобен виртуален „магазин за кредити“, който е приложим на всяко устройство – мобилен телефон, таблет или компютър.

Как работи?

Можеш да избираш от виртуалния „магазин за кредити“, благодарение на иновативните функционалности, вградени в сайта.

Като първа стъпка, имаш възможността да избереш най-удобния и съобразен с нуждите ти потребителски кредит, използвайки кредитния калкулатор. След това избираш сумата на кредита, размера на вноската и периода на изплащане според собствения си бюджет.

В следващата стъпка ще видиш подробна информация за таксата към кредита и годишния процент на разходите. Така ще се запознаеш колко ще дължиш в края на периода, който си избрал. Важна информация, която е добре да знаеш е, че всички финансови продукти са с фиксирана лихва и месечна вноска за целия период на изплащане.

С индивидуален подход към нуждите ти

Имаме индивидуален подход към теб и разбираме натовареното ти ежедневие. Ето защо можеш да си запазиш удобен час за лична консултация с наш представител по телефона. Той ще ти разясни условията по най-доброто предложение за теб и ще отговори на всички твои въпроси.

Разгледай офертите и в сайта ни, където можеш да кандидатстваш онлайн, в три лесни стъпки.

Янита Минкова

Здравей, аз съм Янита Минкова

Здравей, аз съм Янита Минкова

Заемам позицията специалист маркетинг и комуникации в БНП Париба Лични Финанси, България.

Как управлявам парите си?

Когато става въпрос за управление е нужно постоянство и баланс. Още повече, когато става въпрос за пари. Съчетавайки двете, знам, че каквото и да стане няма да има изненади. 

Още мои публикации