Нашата дейност

Удобство с Кредит за обединяване на задължения

Публикувано на 28 юли 2016 от Янита Минкова

Удобство с Кредит за обединяване на задължения

Все повече българи кандидатстват за кредит за обединяване на задължения. И това не е случайно. Днес ще ти разкажем какви са ползите от него:

Пестиш пари

На първо място, обединяването на дългове води до спестяване на средства. Според Ралица Захариева, директор „Маркетинг и комуникации“ на БНП Париба Лични Финанси: „Благодарение на нашия продукт за обединяване на задължения редуцирането на месечната вноска може да бъде до 60%.“

…и време

Може би знаеш какво е да плащаш отделни вноски по потребителски кредит, стоки на изплащане, евентуално лизинг на автомобил и отделно комуналните услуги. Дори и да ползваш електронно банкиране, процесът отнема време. Ако си консолидирал задълженията си, процесът е сравнително облекчен.

Управляваш по-добре

С обединяването на задълженията си, плащаш само една вноска към една финансова институция. Така по-лесно можеш да предвидиш стойността на перото „кредити“ в семейния бюджет. А и няма опасност да пропуснеш някое плащане, което да доведе до неприятни последствия за кредитната ти история.

Според данните от обзора ни „Потребителският кредит на българина“, търсенето на кредити за обединяване на задължения в периода ноември 2015 г. – април 2016 г. е нараснало със 7% в сравнение с периода май-ноември 2015 г. Това показва, че хората все повече оценяват предимствата на този финансов продукт.

А за теб време ли е да обединиш задълженията си?

Янита Минкова

Здравей, аз съм Янита Минкова

Здравей, аз съм Янита Минкова

Заемам позицията специалист маркетинг и комуникации в БНП Париба Лични Финанси, България.

Как управлявам парите си?

Когато става въпрос за управление е нужно постоянство и баланс. Още повече, когато става въпрос за пари. Съчетавайки двете, знам, че каквото и да стане няма да има изненади. 

Още мои публикации