Нашата дейност

#ОстаниВкъщи! Попитай Чати за информация по кредита ти

Публикувано на 15 април 2020 от Валентина Райнова

#ОстаниВкъщи! Попитай Чати за информация по кредита ти

С Чати може да управляваш по-удобно, бързо и сигурно кредитите си онлайн.

Здравей! Аз съм Чати, твоят онлайн асистент от БНП Париба Лични Финанси.
Вероятно си забелязал оранжевата иконка с надпис ЧАТ. Ако все още не си, погледни в долния десен ъгъл на телефона или десктопа си.

Да, това е твоят онлайн асистент, който е на линия за въпроси по кредита ти, готов да отговори по всяко време, 24 часа в денонощието.

В настоящия момент грижата за твоята безопасност и сигурност, както и тези на нашите служители, са основен приоритет за компанията ни. В тази връзка се стараем да те подкрепяме като ти даваме възможност да се информираш за всичко, което те интересува, във връзка с твоя кредит в нашите онлайн канали.

Използвай дигиталните възможностите, за да получиш необходимата информация относно кредита си, както и да успееш да го да управляваш спокойно и безопасно по време на извънредното положение.

ЗАПОЗНАЙ СЕ С НАШИЯ ОНЛАЙ АСИСТЕНТ - ЧАТИ.
С него имаш лесен достъп до необходимата ти информация само с 3 стъпки:


1. Можеш да започнеш чат сега в сайта или да ни откриеш във Viber на БНП Париба Лични Финанси.

2. Попълваш данни за идентификация и еднократна парола за достъп, която ще получиш на предоставения от теб личен мобилен номер.

3. Ще получиш желаната информация за твоите продукти.

Чати може да ти помогна да управляваш по-удобно у бързо кредитите си онлайн.

Имаш възможност да получиш бърза информация относно:

ПРЕСТОЯЩИ И ОСТАВЯЩИ ВНОСКИ
Тук ще получиш информация за следваща вноска и оставаща сума по договор. Необходимо е да въведеш лични данни за идентификация.

ПОСЛЕДНА ПЛАТЕНА ВНОСКА
В тази секция можеш да се информираш за за сумата, която последно сме получили от теб.

ДА НАПРАВИШ ПЛАЩАНЕ
Можеш да платиш дължими суми за ползваните от теб продукти удобно, бързо и сигурно през платформата.

ДА НАПРАВИШ СИМУЛАЦИЯ ЗА КРЕДИТ
Ако искаш да провериш оферта относно кредит, можеш лесно да го направиш и през нашия чатбот. Имаш възможност за симулация, оферта, да заявиш нов кредит с 3 възможности: да направиш симулация и заявиш обаждане, да се обадиш на посочения телефон или да изпратиш по имейл заявка за обаждане.

ДА ПОЛУЧИШ ПОМОЩ ЗА АКТИВИРАНЕ НА КАРТА
Изпитваш затруднения при активиране на кредитната ти карта. Чати е насреща да и помогне -поискай помощ за активиране на кредитната ти карта.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА COVID-19
Ако избереш тази възможност от менюто, ще получиш полезна информация като:

Здравна информация - Можеш да получиш актуална информация за симптоми, хигиенни мерки и препоръки на Министерство на здравеопазването тук: https://www.mh.government.bg/bg/informaciya-za-grazhdani/informaciya-otnosno-noviya-koronavirus-2019-ncov/

Извънредни мерки - Можеш да се запознаеш с актуална информация за мерките, които взимаме и как можеш да ползваш услугите ни.

Трудности при вноски - Ако имаш затруднения с плащането на вноски по кредити, ние сме насреща. Сподели с нас и нека заедно да намерим решение. Можеш да се свържеш с на посочения телефон 02 9 154 154, за да разгледаме случая ти и да съдействаме.

Нашият съвет: #ОстаниВкъщи и управлявай кредита си с помощта на нашия онлайн асистент. Използвай предоставените електронни канали за комуникация – ние сме насреща за твоите въпроси.

ЗАПОЧНИ ЧАТ С ЧАТИ ТУК

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации