Нашата дейност

Покупка на автомобил с кредит от БНП Париба Лични Финанси

Публикувано на 20 ноември 2014 от Биляна Руженова

Покупка на автомобил с кредит от БНП Париба Лични Финанси

Решението за покупката на автомобил обикновено се взема след сериозно обмисляне на бюджета и проучване на пазара.

Когато обаче имаш доверен партньор до себе си, реализирането на проектите ти става по-лесно. Затова и винаги сме се стремили да бъдем такъв партньор, като създаваме продукти, с които да осъществиш плановете си.

Такива продукти са Aвтокредит „Нова“ и Aвтокредит „3+“, с които можеш без самоучастие да финансираш покупката на автомобила си.

Ето какво споделя един от нашите клиенти – Тодор Дочев, който купи новата си кола с Автокредит 3+:

Тодор разбрал за специализирания ни кредит от нашия сайт. Той разказва, че ни е клиент от 8 години и е ползвал различни продукти на компанията. Затова и когато решил да си купи нов автомобил с кредит, не потърсил други финансови институции, а избрал директно БНП Париба Лични Финанси.

Лоялността на клиентите ни е изключително признание за нас. Като отговорен кредитор се радваме, че сме доверен партньор в реализирането на всички техни планове.

Тодор споделя, че е много доволен от предоставените му услуги, от бързината и цялостното обслужване. Получил е одобрението по кредита си за 1 час и би препоръчал на близките и роднините си да се възползват от услугите на компанията. Той самият е уверен, че ще продължи да използва продуктите ни и за бъдещите си проекти.

На въпроса какво би посъветвал другите хората, които искат да си купят автомобил, Тодор отговаря: „Да бъдат по-смели най-вече, да не се притесняват, тъй като бързо и лесно биха могли да си купят това, което искат.“

С автокредитите на БНП Париба Лични Финанси, можеш да се сдобиеш с нова кола в 3 лесни стъпки.

Биляна Руженова

Здравей, аз съм Биляна Руженова

Здравей, аз съм Биляна Руженова

Още мои публикации