Нашата дейност

Покупка на автомобил с кредит от БНП Париба Лични Финанси

Публикувано на 20 ноември 2014 от Биляна Руженова

Покупка на автомобил с кредит от БНП Париба Лични Финанси

Решението за покупката на автомобил обикновено се взема след сериозно обмисляне на бюджета и проучване на пазара.

Когато обаче имаш доверен партньор до себе си, реализирането на проектите ти става по-лесно. Затова и винаги сме се стремили да бъдем такъв партньор, като създаваме продукти, с които да осъществиш плановете си.

Такива продукти са Aвтокредит „Нова“ и Aвтокредит „3+“, с които можеш без самоучастие да финансираш покупката на автомобила си.

Ето какво споделя един от нашите клиенти – Тодор Дочев, който купи новата си кола с Автокредит 3+:

Тодор разбрал за специализирания ни кредит от нашия сайт. Той разказва, че ни е клиент от 8 години и е ползвал различни продукти на компанията. Затова и когато решил да си купи нов автомобил с кредит, не потърсил други финансови институции, а избрал директно БНП Париба Лични Финанси.

Лоялността на клиентите ни е изключително признание за нас. Като отговорен кредитор се радваме, че сме доверен партньор в реализирането на всички техни планове.

Тодор споделя, че е много доволен от предоставените му услуги, от бързината и цялостното обслужване. Получил е одобрението по кредита си за 1 час и би препоръчал на близките и роднините си да се възползват от услугите на компанията. Той самият е уверен, че ще продължи да използва продуктите ни и за бъдещите си проекти.

На въпроса какво би посъветвал другите хората, които искат да си купят автомобил, Тодор отговаря: „Да бъдат по-смели най-вече, да не се притесняват, тъй като бързо и лесно биха могли да си купят това, което искат.“

С автокредитите на БНП Париба Лични Финанси, можеш да се сдобиеш с нова кола в 3 лесни стъпки.

Биляна Руженова

Здравей, аз съм Биляна Руженова

Здравей, аз съм Биляна Руженова

Работя като Онлайн Маркетинг Мениджър в БНП Париба Лични Финанси, България.
Как управлявам парите си?
Винаги имам ясна цел за какво трябва да похарча парите си или за какво трябва да ги спестя. Това ми помага да управлявам разумно и отговорно личните си финанси.


Още мои публикации