Нашата дейност

Плати пътуването си на вноски с БНП Париба Лични Финанси

Публикувано на 21 юли 2016 от Катя Делипавлова

Плати пътуването си на вноски с БНП Париба Лични Финанси

Пътуването до мечтаната дестинация е по-реално от всякога, благодарение на новия кредит на БНП Париба Лични Финанси за финансиране на туристически услуги.

Тъй като се стремим да бъдем партньор в реализацията на всеки твой проект, непрекъснато разширяваме портфолиото от стоки, които можеш да купиш на изплащане. От това лято вече можеш да разчиташ на нас и за финансирането на онлайн туристически услуги като екскурзии, почивки и круизи.

Екскурзия до 5 000 лева за до 12 месеца

Размерът на потребителския ни кредит за пътуване е от 150 до 5 000 лева. Това означава, че можеш да финансираш както уикенд в България, така и едноседмичен круиз из Средиземно море, например.

Срокът на изплащане е от 3 до 12 месеца. Така ще можеш добре да планираш семейния си бюджет за година напред. А ако знаеш кога ще е следващото ти пътуване, ще можеш да изплатиш кредита дори преди него.

С кого работим?

Новият ни кредит е достъпен при нашите партньори - лицензирани туроператори, които предлагат услугите си през интернет. Кандидатстването става изцяло онлайн, а можеш да подпишеш договора си в офис на туроператора или на посочен от теб адрес.

Първият ни партньор е една от най-големите агенции за пътуване в България - Usit Colours. През техния сайт можеш да си купиш на изплащане круизи и екскурзии.

Пътуване в три стъпки

Финансирането на мечтаното пътуване е много бързо и удобно в 3 лесни стъпки. Най-напред си харесай дестинация от сайта на съответния партньор, след това кандидатствай и подпиши договора си. Накрая остава да се насладиш на ваканцията си.

А ако ти се пътува, но не знаеш къде, за вдъхновение ти предлагаме да погледнеш нашите пътеписи за Флоренция и Гърция, и кои са топ дестинациите за пътуване през септември.

Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Занимавам се с управление на онлайн съдържание и общности в БНП Париба Лични Финанси, България.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че човек трябва да спазва няколко важни правила, за да се радва на стабилно финансово здраве. Най-важното за мен е да харча разумно и да не се поддавам на емоционални покупки.

Още мои публикации