Нашата дейност

Плати пътуването си на вноски с БНП Париба Лични Финанси

Публикувано на 21 юли 2016 от Катя Делипавлова

Плати пътуването си на вноски с БНП Париба Лични Финанси

Пътуването до мечтаната дестинация е по-реално от всякога, благодарение на новия кредит на БНП Париба Лични Финанси за финансиране на туристически услуги.

Тъй като се стремим да бъдем партньор в реализацията на всеки твой проект, непрекъснато разширяваме портфолиото от стоки, които можеш да купиш на изплащане. От това лято вече можеш да разчиташ на нас и за финансирането на онлайн туристически услуги като екскурзии, почивки и круизи.

Екскурзия до 5 000 лева за до 12 месеца

Размерът на потребителския ни кредит за пътуване е от 150 до 5 000 лева. Това означава, че можеш да финансираш както уикенд в България, така и едноседмичен круиз из Средиземно море, например.

Срокът на изплащане е от 3 до 12 месеца. Така ще можеш добре да планираш семейния си бюджет за година напред. А ако знаеш кога ще е следващото ти пътуване, ще можеш да изплатиш кредита дори преди него.

С кого работим?

Новият ни кредит е достъпен при нашите партньори - лицензирани туроператори, които предлагат услугите си през интернет. Кандидатстването става изцяло онлайн, а можеш да подпишеш договора си в офис на туроператора или на посочен от теб адрес.

Първият ни партньор е една от най-големите агенции за пътуване в България - Usit Colours. През техния сайт можеш да си купиш на изплащане круизи и екскурзии.

Пътуване в три стъпки

Финансирането на мечтаното пътуване е много бързо и удобно в 3 лесни стъпки. Най-напред си харесай дестинация от сайта на съответния партньор, след това кандидатствай и подпиши договора си. Накрая остава да се насладиш на ваканцията си.

А ако ти се пътува, но не знаеш къде, за вдъхновение ти предлагаме да погледнеш нашите пътеписи за Флоренция и Гърция, и кои са топ дестинациите за пътуване през септември.

Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Вярвам, че човек трябва да спазва няколко важни правила, за да се радва на стабилно финансово здраве. Най-важното за мен е да харча разумно и да не се поддавам на емоционални покупки.

Още мои публикации