Нашата дейност

Хората преди всичко - Йорданка

Публикувано на 19 май 2021 от Ванина Дюлгерова

Хората преди всичко - Йорданка

10 години в БНП Париба Лични Финанси.

В БНП Париба Лични Финанси ценим хората си и се гордеем с тях. В нашата нова поредица "Хората пред всичко" ще ти представим нашите колеги, които отпразнуваха своя 10-годишен  рожден ден при нас. Какво мислят те за времето си в компанията и какво им носи работата, разберете от самите тях.

Днес във фокус е Йорданка ПЕТРОВА – Мениджър бизнес развитие

ДАНИ, РАЗКАЖИ НИ ЗА СЕБЕ СИ

Аз съм просто Дани, Мениджър бизнес развитие, част от екипа на Корпоративни продажби. Извън БНП Париба Лични Финанси съм съпруга и майка, човек, който обича да се смее, да пътува, да се забавлява със семейството и приятелите си.

КАКВО ТЕ ЗАДЪРЖА ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ В БНП ПАРИБА ЛИЧНИ ФИНАНСИ?

Досега ме задържаше възможността да получа куфар, а занапред ще е любопитството за предстоящите подаръци (това е в кръга на шегата, разбира се). Всъщност в компанията ме задържат две неща, хората и пословичният ми работохолизъм.

Работата е нещо, което трябва да те прави щастлив, да ти носи удоволствие и удовлетворение. Аз безкрайно много обичам своята работа, вероятно това е и причината да съм вече седма година на тази позиция. Задържат ме хората, с които работя, моят екип, моите колеги. Задържат ме и всички извън екипа, с които имам възможност да контактувам по различни поводи, усмивките по лицата им или позитивния тон в телефонната слушалка, когато сме успели да разрешим някакъв казус или съм успяла да съдействам с нещо, тези, с които мога да изпия сутрешното си кафе, дори и по телефона... всички тези малки, на пръв поглед неща ми носят безкрайно много позитивизъм и ми дават хъс да продължавам напред.

КОЕ ОТ РАБОТАТА СИ ХАРЕСВАШ НАЙ-МНОГО?

Като че ли водеща е динамиката, непрекъснатата активност, това че вечно съм в движение и имам възможност да се срещам с много и различни хора. За мен безкрайно зареждащи са срещите ми с партньорите, с голяма част от които през времето сме успели да пречупим професионалните си отношения и имаме възможност да обменяме и личен опит.

КАКВО НАУЧИ ОТ ВРЕМЕТО ПРЕКАРАНО ТУК?

Трудно ми е да отговоря конкретно на този въпрос. Вероятно по-скоро надградих себе си, ставайки по-уверена в собствените си качества. Аз съм човек с дълъг трудов стаж и много опит, но признавам си имам огромен „апетит“ да уча и трупам знания непрекъснато. През времето до тук се опитах да уча и да надграждам себе си във всяко работно място, на което съм била, да вземам за себе си всичко позитивно и от всеки, с когото съм имала удоволствието да работя. Според мен това е ключът към успеха за всеки човек.

Благодарим ти, Дани! Радваме се, че споделяш професонализма си с нас. Не спирай да учиш и трупаш знания, които да ни споделяш!

Ванина Дюлгерова

Здравей, аз съм Ванина Дюлгерова

Здравей, аз съм Ванина Дюлгерова

Занимавам се с управление на вътрешната комуникация в ПБ Лични финанси.

Предварителната организация на месечните приоритети е в основата на разумното управления на финансите.

Още мои публикации