Нашата дейност

Хората преди всичко - Виктория

Публикувано на 26 февруари 2021 от Ванина Дюлгерова

Хората преди всичко - Виктория

10 години в БНП Париба Лични Финанси.

Дори 10 години в една компания могат да са малко и времето да минава неусетно, когато работата не е просто работа.

В БНП Париба Лични Финанси ценим хората си и се гордеем с тях. В нашата нова поредица „Хората зад успеха“ ще ти представим нашите колеги, които отпразнуваха своя 10-годишен рожден ден при нас.

А какво им носи работата в компанията, разберете от самите тях.

На фокус днес е Виктория СЛАВЧЕВА – ръководител екип Привличане на клиенти.

ВИКТОРИЯ, РАЗКАЖИ НИ ЗА СЕБЕ СИ!

Казвам се Виктория Славчева. На 31 години съм от град Враца. Ръководител екип - Търговска мрежа. Във фирмата започнах като Кредитен консултант през ноември 2010 г.

КАКВО ТЕ ЗАДЪРЖА ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ В БНП ПАРИБА ЛИЧНИ ФИНАНСИ?

Работата заема солидна част от нашия живот. Затова е толкова важно човек да обича работата си, да я върши с удоволствие, да се буди сутрин с усмивка и с желание да отива на работа. В настоящата икономическа обстановка не е лесно изобщо да си намериш някаква работа, и особено такава, която да ти се хареса. Нужен е малко късмет и много упоритост в намирането на работодател, който да създава продуктивна работна среда . Аз смятам, че съм имала този късмет да открия своето работно място, упоритост да се задържа вече 10 години и да не секва стремежът ми за нови знания и умения.

КОЕ ОТ РАБОТАТА СИ ХАРЕСВАШ НАЙ-МНОГО?

Една от причините да обичам това, което правя, са хората с които работя. Основните фактори за мен са добрите взаимоотношения с колеги и пряк ръководител, признание за постигнатите успехи , кариерно развитие и обратна връзка и добре обмислени, измерими и ясни цели. Работното място и гъвкавостта, свободата да твориш, експериментираш, чувството да бъдеш част от нещо голямо и значимо. Непрекъснатото учене и усвояване на нови знания и умения са само част от мотива ми. Мотивацията е това, което ни движи напред. Ако тя липсва на работното място или в живота ни, нищо няма да върви както трябва.

КАКВО НАУЧИ ОТ ВРЕМЕТО ПРЕКАРАНО ТУК?

Всички работим тук, защото работното място ни осигурява нещо, от което се нуждаем. И това, което получаваме от работата си, влияе върху мотивацията ни да работим и върху качеството ни на живот. Научих, че независимо колко време е отминало и отминава не се чувства като бреме или тежест, когато е приятна обстановка времето бързо отлита. Научих, че въпреки пътят ми извървян до тук, аз имам още какво да уча и усъвършенствам в себе си.

Благодарим ти, Вики, че си част от нашата компания! Желаем ти работата тук да продължава да ти носи удовлетворение, както и още професионални успехи!

Ванина Дюлгерова

Здравей, аз съм Ванина Дюлгерова

Здравей, аз съм Ванина Дюлгерова

Занимавам се с управление на вътрешната комуникация в ПБ Лични финанси.

Предварителната организация на месечните приоритети е в основата на разумното управления на финансите.

Още мои публикации