Нашата дейност

Хората преди всичко - Лили

Публикувано на 26 май 2021 от Ванина Дюлгерова

Хората преди всичко - Лили

10 години в БНП Париба Лични Финанси.

В БНП Париба Лични Финанси ценим хората си и се гордеем с тях. А какво им носи работата в компанията, разберете от самите тях.

Днес във фокус е Лили НИКОЛОВА
– Онлайн маркетинг мениджър.

ЛИЛИ, РАЗКАЖИ НИ ЗА СЕБЕ СИ!

Аз съм Лили Николова, Онлайн маркетинг мениджър, горд член на екипа на Оперативен маркетинг на БНП Париба Лични Финанси, България. Обичам да  пътувам и да откривам нови възможности. Вярвам в силата на усмивката и в добрата дума, която помества планини и прави хората щастливи и успешни. 

КАКВО ТЕ ЗАДЪРЖА ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ В БНП ПАРИБА ЛИЧНИ ФИНАНСИ?

Хората и промяната. Имам късмета да познавам и да работя с прекрасни хора и да сменям позиции и отговорности на всеки 2-3 години, което ми дава възможност да се сблъсквам с нови предизвикателства и това поддържа интереса ми жив. Промяната е много важна, за да вървиш напред, да се учиш и да се чувстваш полезен най-вече за себе си. А да се чувстваш и оценен е безценно.

КОЕ ОТ РАБОТАТА СИ ХАРЕСВАШ НАЙ-МНОГО?

Ще прозвучи странно, но … динамиката. Понякога е повече от необходимото, но точно тази динамична и променяща се постоянно среда и нуждата да си гъвкав и адаптивен е нещо, което ме предизвиква и ме прави щастлива на работното място. Харесвам работата си и се чувствам удовлетворена от това, което правя. Мисля, че съм на правилния път.

КАКВО НАУЧИ ОТ ВРЕМЕТО ПРЕКАРАНО ТУК?

Най-трудното нещо е комуникацията с хора, но и най-хубавото. Затова, ако си търпелив и постоянен, можеш да се изненадаш от своите възможности и тези на хората около теб. Да си поставяш цели и да ги следваш е най-малкото, което можеш да направиш. Да бъдеш част от екип и да се подкрепяте взаимно – това вече е много. Благодаря на всички, които са ме научили, волно или неволно, на нещо!

И ние ти благодарим, Лили! Щастливи сме, че споделяш професионализма си в нашата компания, като ни показваш ежедневно, че развитието е неспирен процес.

Ванина Дюлгерова

Здравей, аз съм Ванина Дюлгерова

Здравей, аз съм Ванина Дюлгерова

Занимавам се с управление на вътрешната комуникация в ПБ Лични финанси.

Предварителната организация на месечните приоритети е в основата на разумното управления на финансите.

Още мои публикации