Нашата дейност

Хората преди всичко - Антония

Публикувано на 3 март 2021 от Ванина Дюлгерова

Хората преди всичко - Антония

10 години в БНП Париба Лични Финанси.

Когато човек се чувства добре на работното си място, дори 10 години прекарани там са малко и времето минава неусетно.

В БНП Париба Лични Финанси ценим хората си и се гордеем с тях. В нашата нова поредица "Хората пред всичко" ще ти представим нашите колеги, които отпразнуваха своя 10-годишен  рожден ден при нас.

А какво им носи работата в компанията, разберете от самите тях.

Днес във фокус е Антония НИКОЛОВА
– Кредитен инспектор отдел Кредитиране.

АНТОНИЯ, РАЗКАЖИ НИ ЗА СЕБЕ СИ!

Казвам се Антония Николова, омъжена с едно дете. Завършила съм Право в Нов Български Университет. Работя в компанията от март 2010 г. Първата позиция, която заемах беше Кредитен консултант стокови кредити. Година по-късно се преместих в централен офис като един от четиримата кредитни консултанти в новосформирания екип Телепродажби Стокови кредити. От лятото на 2012 и до днес заемам  позицията кредитен инспектор.

КАКВО ТЕ ЗАДЪРЖА ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ В БНП ПАРИБА ЛИЧНИ ФИНАНСИ?

Най-вече хората, с които работя години наред. Работното ми място е моят втори дом. Взаимоотношенията, които сме изградили помежду си, са едно от най-ценните неща, което ни дава работата. Ние не сме само колеги, но сме и приятели.

КОЕ ОТ РАБОТАТА СИ ХАРЕСВАШ НАЙ-МНОГО?

Работата ми е динамична, постоянно се сблъсквам с различни казуси, които трябва да реша за кратко време. Всеки ден научавам нещо ново, което ми носи добавена стойност за бъдещите ми дейности.

КАКВО НАУЧИ ОТ ВРЕМЕТО ПРЕКАРАНО ТУК?

Научих се най-вече на търпение. За да може човек да работи в колектив, трябва да проявява търпение. Да бъде толерантен и колегиален. Само по този начин може толкова дълго време да се задържи на едно и също работно място. Работата ми ми носи всекидневно удовлетворение. Стремя се да научавам нови неща, които да ми помагат за в бъдеще. Благодаря на всички мои колеги, с които десетте години прекарани в Компанията, минаха като един прекрасен миг. Надявам се да имаме само поводи за усмивки и занапред.

Благодарим ти, Антония! Щастливи сме, че си част от нашата компания.

Ванина Дюлгерова

Здравей, аз съм Ванина Дюлгерова

Здравей, аз съм Ванина Дюлгерова

Занимавам се с управление на вътрешната комуникация в ПБ Лични финанси.

Предварителната организация на месечните приоритети е в основата на разумното управления на финансите.

Още мои публикации