Нашата дейност

Най-голямата радост е щастието на децата

Публикувано на 27 ноември 2014 от Катя Делипавлова

Най-голямата радост е щастието на децата

Ще ви разкажем историята на баща, който зарадва сина си с нов автомобил, финансиран с кредит от нас.

Героят на нашата история решил да купи автомобил на вече пълноления си син. С тази идея посетил един от офисите ни, където поискал оферта за потребителски кредит за 2000 лв. Бащата бил решен, че по-голяма от тази сума не желае да инвестира в „купчина желязо”, а и не искал да взима повече пари на кредит.

Нашият кредитен консултант му предложил различни оферти и възможности за разсрочено плащане, с които да не натоварва семейния си бюджет. Впечатлен от добрите условия на автокредита ни, бащата решил да помисли дали да не инвестира в по-добра и нова кола, която няма да се налага да ремонтира всеки месец.

След задълбочен размисъл и консултация със семейството си, бащата се върнал в нашия офис на следващия ден. Той пожелал да му изготвим оферта за потребителски кредит за по-голяма сума. Вече бил взел решение да направи инвестиция за 8000 лв. в качествена, здрава и по-нова кола. Кредитният консултант отново му изготвил подробно предложение за потребителски кредит с ясни условия, месечни вноски и период на изплащане, съобразени с доходите му.

След посещенията на различни автокъщи, консултации и избиране на най-подходящия автомобил за сина си, бащата посетил офиса ни отново, вече готов да направи така желаната инвестиция и да усвои заем, с който да закупи автомобил на сина си. Докато изчаквал финализирането на документите по кредита, в офиса ни влязъл и неговият син. Развълнуван и щастлив, той изразил огромната си благодарност към нашия екип за съдействието, което получил баща му. При подписването на договора си за кредит клиентът доволно казал: „Животът ни има смисъл, когато децата ни са здрави и щастливи!

Ние също вярваме в това, затова с радост споделяме успешните истории на нашите клиенти.

Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Вярвам, че човек трябва да спазва няколко важни правила, за да се радва на стабилно финансово здраве. Най-важното за мен е да харча разумно и да не се поддавам на емоционални покупки.

Още мои публикации