Нашата дейност

Най-голямата радост е щастието на децата

Публикувано на 27 ноември 2014 от Катя Делипавлова

Най-голямата радост е щастието на децата

Ще ви разкажем историята на баща, който зарадва сина си с нов автомобил, финансиран с кредит от нас.

Героят на нашата история решил да купи автомобил на вече пълноления си син. С тази идея посетил един от офисите ни, където поискал оферта за потребителски кредит за 2000 лв. Бащата бил решен, че по-голяма от тази сума не желае да инвестира в „купчина желязо”, а и не искал да взима повече пари на кредит.

Нашият кредитен консултант му предложил различни оферти и възможности за разсрочено плащане, с които да не натоварва семейния си бюджет. Впечатлен от добрите условия на автокредита ни, бащата решил да помисли дали да не инвестира в по-добра и нова кола, която няма да се налага да ремонтира всеки месец.

След задълбочен размисъл и консултация със семейството си, бащата се върнал в нашия офис на следващия ден. Той пожелал да му изготвим оферта за потребителски кредит за по-голяма сума. Вече бил взел решение да направи инвестиция за 8000 лв. в качествена, здрава и по-нова кола. Кредитният консултант отново му изготвил подробно предложение за потребителски кредит с ясни условия, месечни вноски и период на изплащане, съобразени с доходите му.

След посещенията на различни автокъщи, консултации и избиране на най-подходящия автомобил за сина си, бащата посетил офиса ни отново, вече готов да направи така желаната инвестиция и да усвои заем, с който да закупи автомобил на сина си. Докато изчаквал финализирането на документите по кредита, в офиса ни влязъл и неговият син. Развълнуван и щастлив, той изразил огромната си благодарност към нашия екип за съдействието, което получил баща му. При подписването на договора си за кредит клиентът доволно казал: „Животът ни има смисъл, когато децата ни са здрави и щастливи!

Ние също вярваме в това, затова с радост споделяме успешните истории на нашите клиенти.

Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Занимавам се с управление на онлайн съдържание и общности в БНП Париба Лични Финанси, България.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че човек трябва да спазва няколко важни правила, за да се радва на стабилно финансово здраве. Най-важното за мен е да харча разумно и да не се поддавам на емоционални покупки.

Още мои публикации