Нашата дейност

Навършихме 13 години!

Публикувано на 14 ноември 2014 от Биляна Руженова

Навършихме 13 години!

Днес БНП Париба Лични Финанси празнува 13-тия си рожден ден.

И ако трябва да си направим равносметка за тези 13 години, можем да кажем, че:

Изградихме връзка на взаимно доверие с клиентите си

За 13 години кредитирахме 1 300 000 клиенти, като се започне от покупка на изплащане на дребни електроуреди и се стигне до финансиране на проекти на стойност до 50 000 лева. И независимо за какво човек се е обръщал към нас, ние не изневерихме на принципа си да кредитираме отговорно, прозрачно и коректно. И клиентите ни дадоха своята висока оценка за това – близо 610 000 от тях са ползвали продуктите ни повече от веднъж. Това е най-доброто доказателство за взаимното доверие между нас.

Развихме достъпни и иновативни продукти

Вече 13 години развиваме пазара на потребителско кредитиране в България, като насърчаваме устойчиво и отговорно потребление. Бяхме първите, които дадоха възможност на потребителите да си купуват стоки на изплащане. Осигурихме допълнителна сигурност на клиентите, като им предложихме различни застрахователни продукти. Започнахме да финансираме разнообразни проекти – ремонт, пътуване, обучение и много други. А от тази година финансираме и придобиването на нови и употребявани автомобили.

Създадохме стабилни търговски партньорства

Компанията ни има над 2 600 бизнес партньора – от най-големите търговски вериги до малки магазини за техника или строителни материали. С всички тях сме изградили ползотворни отношения, основани на взаимно разбиране и доверие. Така клиентите ни имат избор от над 470 вида стоки, които могат да купят с кредит на изплащане.

Продължаваме напред

За да бъдеш предпочитан партньор за своите клиенти, трябва непрекъснато да се развиваш. Затова и продължаваме да разработваме нови продукти и услуги, да предлагаме атрактивни промоции и да бъдем все по-близо до потребителите, като разширяваме партньорската си мрежа и откриваме нови офиси.

И накрая бихме искали да кажем: „Благодарим за доверието на всички наши клиенти и партньори, и нека си пожелаем повече щастливи истории, които да изживеем заедно.”

Биляна Руженова

Здравей, аз съм Биляна Руженова

Здравей, аз съм Биляна Руженова

Работя като Онлайн Маркетинг Мениджър в БНП Париба Лични Финанси, България.
Как управлявам парите си?
Винаги имам ясна цел за какво трябва да похарча парите си или за какво трябва да ги спестя. Това ми помага да управлявам разумно и отговорно личните си финанси.


Още мои публикации