Лични финанси

Открий хобито си

Публикувано на 20 май 2020 от Мария Христова

Открий хобито си

Как да превърнеш хобито си в печеливш проект.

Социалното дистанциране, в което бяхме поставени известно време, но и което ще остане новата действителност, може да те провокира и насърчи да използваш по-рационално и смело скритите си заложби. Това време може би провокира много от нас да си спомним за старо хоби или дори да открием ново приятно занимание.

Времето, прекарано вкъщи, ти дава тази възможност като може най-накрая да обърнеш внимание на личните си интереси.

Уроци за прически и грим

Може да започнеш да учиш как да прилагаш нови техники за грим и прически. В YouTube има много материал, а ако вече имаш полезни знания, може да направиш свой канал, който с времето ще развиеш и може да печелиш.

Пренеси ресторанта в дома си

Ако предпочиташ изявата в кухнята, сега е времето да се предизвикаш с вкусни и интересни ястия, в които да вложиш своята креативност. А защо да не ги добавиш в блог или социална мрежа, където ще  добиеш популярност и дори може да стане печелившо занимание в бъдеще.

Направи си сам

Ако ти се получава майсторенето, и предпочиташ вместо да си купиш нещо, да си го направиш сам, снимай проектите си и ги популяризирай онлайн. Ще се изненадаш колко хора харесват хендмейд продукти. Това е не само възможност да покажеш творческите си заложби, но и да ги облечеш в повече стойност.

Открий хобито си

Ако имаш хоби – имаш време да го развиваш и да ставаш по-добър в него. Ако вече се смяташ за добър – време е да помислиш дали и как можеш да го превърнеш в начин за изкарване на допълнителен, а защо не и в основен, доход.

Ако имаш талант, идея и план, действай напред – създай си присъствие онлайн и започни да изграждаш “бранда си”. Хобито по време на криза е шанс да докажеш находчивостта си, а защо не и да спечелиш.

Предлагаме ти още 5 идеи за допълнителен доход, които да си припомниш в блога ни.

Мария Христова

Здравей, аз съм Мария Христова

Здравей, аз съм Мария Христова

Занимавам се с маркетинг и рекламни проекти в БНП Париба Лични Финанси.

Как управлявам личните си финанси?
Вярвам, че управлението на личните финанси е философия. За да я разбереш напълно, трябва да се потопиш дълбоко.

Още мои публикации