Лични финанси

Кредитната карта и пазаруването за Великден

Публикувано на 8 април 2020 от Валентина Райнова

Кредитната карта и пазаруването за Великден

Как да пазаруваш в извънредно положение за предстоящия Великден

С наближаването на Великден въпросът за подготовката на празничната трапеза е все по-актуален. Особено в ситуация на извънредно положение. Ето как кредитната карта може да ти помогне за спокоен във финансово отношение Великден.

Пазарувай онлайн с кредитната си карта

Едно от предимствата на новите технологии е, че можеш да пазаруваш, независимо къде се намираш – вкъщи, от дивана, на вилата или в пълна изолация. Трябва ти добра интернет връзка и кредитна карта.

По този начин можеш да поръчаш всичко необходимо за Великденската ти трапеза – търговските вериги работят, а там вече можеш да намериш дори готови боядисани яйца, козунак и какво ли не още не. Има и такива, които предлагат доставка до дома. Някои ресторанти също доставят до дома вкусно приготвени ястия – така можеш да „сготвиш“ агнешкото, без дори да е нужно да излизаш и да готвиш.

За онлайн покупки и плащания през интернет можеш да използваш и кредитните карти от БНП Париба Лични Финанси. Така можеш да се възползваш от дългия гратисен период за плащане на ПОС терминал и онлайн – до 58 дни.

Купуваш стоки на изплащане с дистанионно подписване на договор

При кандидатстване за кредит за покупка на стоки на изплащане, БНП Париба Лични Финанси предлага иновационен процес - дистанционно подписване на договор. Така можеш да поръчаш нова печка или фурна за Великден и да изненадаш семейството с вкусна празнична маса за празника, направена лично от теб. Поръчваш онлайн стоката от търговските партньори на банката и подписваш договора дистанционно.

Възползваш се от отстъпки и промоции за кредитни карти

Ако пазаруваш с кредитна карта, можеш да се възползваш и от отстъпки, тъй като много търговци предлагат специални намаления за онлайн поръчки. Често има и безплатната доставка при определени стоки - така сделката става наистина изгодна.

С кредитните карти на БНП Париба Лични Финанси можеш да разсрочиш във времето големи покупки, като техника или мебели. Това означава, че ще можеш да ги изплащаш на равни вноски, което ще ти позволи по-добре да планираш семейния си бюджет

Превеждаш пари от карта към сметка

С услугата превод от карта към сметка имаш възможност за превод на пари от твоята кредитна карта към личната ти банкова сметка. Така, ако имаш нужда от средства за плащане на битовите ти сметки, можеш бързо и лесно да ги заявиш и онлайн. По този начин можеш да преведеш и сума над 400 лв. - колкото е ограничението на повечето банкомати, без да е нужно да ходиш до банкомат навън. Имай предвид, че можеш да преведеш минимална сума от 100 лева и максимална до размера на разполагаемия лимит по твоята карта.

Да платиш вноските по кредите си, дори и по празниците

БНП Париба Лични Финанси предлага възможност за плащане на вноските по кредита ти с кредитна или дебитна карта онлайн през виртуалния ПОС терминал на уеб сайта на компанията https://www.bnpparibas-pf.bg/plati. Разбира се, може да използваш кредитната си карта и онлан, чрез ePay.bg или пък на банкомат чрез услугата B-pay. Така можеш да платиш по всяко време на денонощието и ще си спокоен за задълженията си, дори и по празниците.

Виж още 4 важни причини да имаш кредитна карта и защо да плащаш с кредитната си карта.

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации