Нашата дейност

Кой ползва потребителските кредити на БНП Париба Лични Финанси?

Публикувано на 3 октомври 2016 от Янита Минкова

Кой ползва потребителските кредити на БНП Париба Лични Финанси?

Когато говорим за профила на потребителите на кредити от БНП Париба Лични Финанси, България, можем да кажем, че тези продукти са с широка ползваемост.

Например, сред клиентите на нашата компания има както с висше, така и с начално образование. Относно професионалната им заетост – биват работещи на трудов договор, самоосигуряващи се  лица, пенсионери и студенти. А какво ги обединява?

Всички те са запознати в детайли с продуктите

Информираността на клиента е топ приоритет за БНП Париба Лични Финанси, България. В стремежа си да бъдем доверен партньор и отговорен кредитор, ние разясняваме до най-малкия детайл клаузите по договора на всеки клиент. Така ежедневно образоваме хората, като им помагаме да вникнат в терминологията и да научат, че е тяхно право да питат, когато не разбират.

И знаят, че условията няма да се променят

Важна част от отговорното кредитиране е да дадеш възможност на клиента да осъществи плановете си и същевременно да му гарантираш дългосрочна финансова стабилност. Ето защо всички наши кредити са с фиксирани лихва и размер на вноската За целия срок на договора. Така даваме сигурност на хората при планирането на семейния им бюджет.

Защо го правим?

Защото за нас да сме отговорен кредитор не е просто етикет, а политика, която компанията ни следва още от създаването си през 1953 година. Затова и можем да откажем кредит, ако преценим, че клиентът би срещнал затруднения в обслужването му. Друг аспект на отговорното кредитиране е…

Разработването на удобни продукти за всеки

И като казваме „всеки“, имаме предвид точно това. Ние сме гъвкави и можем да предложим на всеки клиент кредита, от който има нужда, при удобни за него условия. Така той не само реализира проектите си, но и изгражда добра кредитна история, което му е от полза в бъдеще.

Всичко това ни прави предпочитан партньор за финансиране на различни проекти – от покупка на стоки на изплащане до ремонт и смяна на колата. А ето какво означава да сме отговорен кредитор.

Янита Минкова

Здравей, аз съм Янита Минкова

Здравей, аз съм Янита Минкова

Заемам позицията специалист маркетинг и комуникации в БНП Париба Лични Финанси, България.

Как управлявам парите си?

Когато става въпрос за управление е нужно постоянство и баланс. Още повече, когато става въпрос за пари. Съчетавайки двете, знам, че каквото и да стане няма да има изненади. 

Още мои публикации