Нашата дейност

Какво означава да сме отговорен кредитор

Публикувано на 4 ноември 2014 от Катя Делипавлова

Какво означава да сме отговорен кредитор

Днес ще те срещнем с нашата колежка Лили Николова. Тя е Асистент Маркетинг и комуникации в БНП Париба Лични Финанси, България и ще ти разкаже какво означава отговорното кредитиране.

Доверието е основен фактор за изграждането на всеки един вид взаимоотношения.

Ето защо в БНП Париба Лични Финанси, България държим на своите клиенти, като им предлагаме ясни и фиксирани условия, лична финансова консултация при избора на кредит и по време на изплащането му.

Специално за всеки клиент се изготвя индивидуална оферта, която да отговаря най-добре на финансовото му състояние и моментни възможности. Процедурата по кредитиране е бърза и  удобна, не се изискват поръчители, а клиентите дори имат възможност сами да избират размера на вноската си.

Всички тези предимства на кредитните продукти на компанията, в съчетание с доброто обслужване и консултация, печелят доверието на нашите клиенти. Това показват и проучванията, които компанията прави всяка година.

Ако трябва да говорим в цифри, то 1 300 000 клиента са се възползвали от нашите финансови продукти, а близо 610 000 от тях са се доверили на компанията и са ползвали продуктите повече от веднъж. Компанията е изградила стабилни партньорски отношения с над 2 600 фирми и предлага услугите си в близо 3 000 обекта, в това число и собствена клонова мрежа от 45 търговски офиси в цялата страна.

Компанията е част от френската група БНП Париба, която развива успешно дейност в 20 държави в цял свят, повече от 60 години. Това е допълнителна гаранция за сигурност, която клиентите получават.

Ето защо расте и процентът на удовлетворени клиенти. Голяма част от тях ни препоръчват на свои роднини и приятели като доверен партньор и кредитор.

Не е достатъчно обаче да бъдем кредитор. За нас е важно е да бъдем отговорен кредитор и да партнираме на нашите клиенти в осъществяването на техните планове. Финансовата стабилност и спокойствието е в основата на успеха на едно ефективно партньорство, каквото се стремим да поддържаме с всеки наш клиент. Това обаче не е едностранен процес, а зависи от компанията, от една страна, и от клиентите, от друга. Ние, като отговорен кредитор, предлагаме реални, ясни и достъпни кредитни продукти и очакваме коректно отношение от страна на нашите клиенти. Стремим се да разработваме конкурентни предложения, които да са съобразени с бюджета на домакинството, така че месечната вноска да не затруднява клиента. Предоставяме цялата информация по продуктите в ясна и проста форма, която е лесна за разбиране и оценка, за да може клиентът да направи информиран и отговорен избор.

Получените признания от клиенти и присъдените награди: през 2013 г. за иновативния „магазин за кредити” като най-добър финансов сайт в категория „Браншови награди за уеб – Финанси и застраховане” на конкурса „Български награди за уеб” и  приза за компанията през месец юли 2012 г. за „Най-добра небанкова кредитна институция” за 2011 г. в класацията „Капитал 100” - са сред постиженията на компанията, които ни показват, че се движим в правилната посока.

Благодарим на всички наши клиенти за лоялността и коректността в отношенията, които поддържат нашето партньорство и ни стимулират да предлагаме и разработваме широка гама от кредитни продукти, които насърчават устойчивото и отговорно потребление.

Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Вярвам, че човек трябва да спазва няколко важни правила, за да се радва на стабилно финансово здраве. Най-важното за мен е да харча разумно и да не се поддавам на емоционални покупки.

Още мои публикации