Нашата дейност

Как да печелиш, докато пазаруваш с БНП Париба Лични Финанси

Публикувано на 11 септември 2018 от Валентина Райнова

Как да печелиш, докато пазаруваш с БНП Париба Лични Финанси

Септември е месец за усилена подготовка за училище, съставяне на списъци с необходимите за ученика материали и впускане в голямо пазаруване.

Новата учебна година е тук и след активната почивка е време и за активно пазаруване.  Затрупан си с разнообразни промоции, предлагани от различни търговци, в надпревара да те убедят да ги предпочетеш пред  конкурентите им. 

Разчитал си, че ще се справиш безпроблемно с подготовката за предстоящата учебна година, но ненадейно се оказваш неприятно изненадан. Фактът, че не си предвидил всичко, може да бъде притеснителен, но не и ако разполагаш с кредитната карта. С нея ще успееш лесно да посрещнеш това неочаквано обстоятелство. Добрата новина е, че с картата си можеш да напазаруваш всичко необходимо. Дори да не си отделил достатъчен бюджет за някои непредвидени разходи, няма нужда да се притесняваш.

Пазаруването = мисия приятна

Да пазаруваш може да е уморително и изнервящо. Но може и да се превърне в приятно занимание.  За теб и твоя ученик, активираме кампания заедно със Спорт Депо. 
>>>Имаш на разположение целия асортимент, който предлага нашият търговски партньор и дори нещо повече. 

Посети физическите магазини или сайта на Спорт Депо, разгледай богатия асортимент и направи най-добрите покупки. А за плащането можеш да използваш кредитната си карта от БНП Париба Лични Финанси. С нея пазаруването е лесно и удобно. Чудесен вариант да купиш спортния екип и принадлежности за детето. Но можеш да помислиш и за себе си. 

Не забравяй, че с картата си от БНП Париба Лични Финанси можеш да пазаруваш без лихва в гратисния й период - до 58 дни. Пазарувай умно в гратисния период на своята кредитна карта.
>>> Ако възстановиш използваната сума през това време, няма да се налага да плащаш лихви върху нея. 

Какво друго?
 

Когато използваш кредитната си карта от нас по време на пазаруването си, можеш да се възползваш и от промоционалното ни предложение.

За да направим твоето пазаруване по-приятно, ние ще ти върнем 10% от похарчената сума за твоите покупки в месечното ти извлечение през месец ноември.

Точният момент

Ако още не си попълнил дългия списък, сега е моментът да посетиш Спорт Депо. А ако ти се струва уморителна разходката в магазина, отвори интернет страницата му и добави предпочитаните и необходими продукти в кошницата, регистрирай покупката си с кредитната си карта от нас и очаквай своите 10 процента през ноември. Пазаруването не е само харчене на пари – с нашето специално месечно предложение печелиш,  докато пазаруваш.
>>> Използвай кредитната си карта от БНП Париба Лични Финанси в магазините на Спорт Депо през  септември и октомври 2018 и спечели 10% от стойността на покупката си обратно! 

Пазарувай с удоволствие! Разбери повече от страницата на кампанията

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации