Нашата дейност

Къде и как да откриеш промоциите през декември

Публикувано на 14 декември 2015 от Янита Минкова

Къде и как да откриеш промоциите през декември

Декември е най-празничния месец, в който освен активна почивка можеш да се насладиш и на изгодно пазаруване.

Всички търговци предлагат разнообразни промоции и намалени стоки, от които можеш да спестиш до 70%.  Най-хубавото е, че почти всичко, което поискаш можеш да закупиш на изплащане. Няма значение дали ще пазаруваш от магазина или онлайн. Увери се сам като разглеждаш списъка с нашите търговски партньори. Това е чудесен вариант да купиш коледните си подаръци на изплащане.

Преди да се отправиш към магазините, те съветваме да се подготвиш с насоките от нашия колега Свилен Димов – Мениджър бизнес развитие, който ще ти помогне да се ориентираш сред многобройните оферти на пазара по това време на годината.

Ако пазаруваш на изплащане през целия декември месец, можеш да участваш в нашата кампания „Пазарувай на вноски – вземи кредит подарък“ и да спечелиш кредит подарък. За 30 късметлии покупката им на изплащане ще бъде безплатна!

Пожелаваме ти хубави празници, приятно пазаруване и успех в томболата!

Янита Минкова

Здравей, аз съм Янита Минкова

Здравей, аз съм Янита Минкова

Заемам позицията специалист маркетинг и комуникации в БНП Париба Лични Финанси, България.

Как управлявам парите си?

Когато става въпрос за управление е нужно постоянство и баланс. Още повече, когато става въпрос за пари. Съчетавайки двете, знам, че каквото и да стане няма да има изненади. 

Още мои публикации