Нашата дейност

Хората преди всичко - Дани

Публикувано на 4 октомври 2022 от Ванина Дюлгерова

Хората преди всичко - Дани

10 години в БНП Париба Лични Финанси

В БНП Париба Лични Финанси ценим хората си и се гордеем с тях. А какво им носи работата в компанията, разберете от самите тях.

Днес във фокус е Даниела ГЕОРГИЕВА.

ДАНИ, РАЗКАЖИ НИ ЗА СЕБЕ СИ!

Привет! Аз съм Даниела Георгиева на 36 години от град Видин.

През октомври месец 2011 година започнах да работя като КК към БНП Париба Лични Финанси, отдел търговска мрежа – стоково кредитиране в магазин Зора, град Видин. През февруари 2014 година бях повишена в РЕ и преместена в магазин Технополис. От 2017 до 2019 година заемах позицията МБР и към днешна дата отново съм РЕ на екипите ни в Технополис и Зора в град Видин.

КАКВО ТЕ ЗАДЪРЖА ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ В БНП ПАРИБА ЛИЧНИ ФИНАНСИ?

Вече 10 години съм част от семейството на БНП Париба. Обичам работата си, тъй като всеки ден ме среща с нови и различни хора, с някои от които е предизвикателство да се комуникира, но след като напуснат магазина с желаната стока и усмивка ме мотивират да работя все повече и повече. Харесва ми динамичната работна среда, както и това, че имаме възможност за развитие. Другият плюс за мен е, че имам достатъчно свободно време, когато ми е необходимо, тъй като се изготвя плаващ работен график, който е съобразен с личния ми живот. Мотивира ме сблъсъкът с конкуренцията, а в нашата работа е необходимо да се бориш за всяка една продажба, за това първото място сред конкуренцията да е наше за мен е награда в края на всеки месец за добре свършената работа. Не на последно място – адекватното заплащане, спрямо нарастващата криза в България. Всичко това ме задържа толкова години в компанията.

СПОРЕД ТЕБ КОИ СА ОСНОВНИТЕ 3 НЕЩА, С КОИТО КОМПАНИЯТА НИ СЕ ГРИЖИ ЗА ХОРАТА СИ?

Според мен основните 3 неща, с които компанията ни се грижи за хората си са : първото - това, че получаваме месечните си доходи на време, без ден закъснение. Второто – годишния бонус, който ни мотивира и третото – допълнителното ни здравно осигуряване, с което навсякъде сме с предимство. 

В КАКВО СЕ ИЗРАЗЯВА ТВОЯТА РАБОТА И КАКВО ОТ НЕЯ ХАРЕСВАШ НАЙ-МНОГО?

Работата ми се изразява в борба с конкуренцията, като казвам и показвам на клиентите с какво нашата компания превъзхожда останалите. Любимата ми част от всичко това е, когато клиент си тръгне доволен от нашето обслужване и при повторно пазаруване избере отново БНП Париба, без да се замисли.

КАКВО НАУЧИ ОТ ВРЕМЕТО ПРЕКАРАНО ТУК?

За 10 години в БНП Париба развих търговските си умения, научих се да се боря докрай, както и да постигам целите си с цената на всичко.

Благодарим ти, Дани! Щастливи сме, че споделяш професионализма си в нашата компания, като ни показваш ежедневно, че развитието е неспирен процес.

Ванина Дюлгерова

Здравей, аз съм Ванина Дюлгерова

Здравей, аз съм Ванина Дюлгерова

Занимавам се с управление на вътрешната комуникация в ПБ Лични финанси.

Предварителната организация на месечните приоритети е в основата на разумното управления на финансите.

Още мои публикации