Нашата дейност

Отговорно кредитиране

Публикувано на 15 май 2019 от Валентина Райнова

Отговорно кредитиране

ОтЛични финансови новини - отговорно кредитиране

Редица проучвания сочат, че отговорните към клиентите си компании, са много по-успешни. Това важи в още по-голяма степен за кредитиращите институции. Най-успешни са тези, които не само предоставят услуга на хората, но и ги подкрепят и са техни съветници, които отговарят компетентно на всичките им въпроси.

БНП Париба Лични Финанси, България се стреми да бъде близо до своите клиенти, като печели доверието им със своята политика за отговорно кредитиране.

Отговорно кредитиране означава продуктите и услугите, които предлага компанията да са достъпни, лесни за разбиране, гъвкави и иновативни, както и да дават сигурност на клиентите.

Достъпен

Достъпност означава да получиш това, от което имаш нужда, без да пострада семейният ти бюджет. Има голяма разлика между това просто да получиш стандартен формуляр с условията по кредита и да получиш и достъпно обяснено предложение, което е точно за теб. В него ще откриеш баланс между сума на кредита, лихва и срок на изплащане. Така не само, че човек може да реализира плановете си, но и ще е спокоен за финансите си и, че няма да свръхзадлъжнее. Тук е много важно и клиентът да получи компетентен съвет, който да му помогне да вземе по-добро решение за бюджета и финансовото си здраве.

Лесен за разбиране

Кредитът е лесен за разбиране и когато има кой да отговори на въпросите ти. Независимо дали си купува телевизор на изплащане или търси кредит за покупка на кола или ремонт на жилището, човек трябва да може да се свърже лесно с компанията и да попита за всички подробности. При това по най-удобния за него начин – или с консултантите в магазина, или с хората в офисите, или с експертите в кол центровете. А също и онлайн на сайта на компанията или през социалните мрежи.

Допълнителна сигурност

Част от отговорното кредитиране е и предлагането на допълнителна сигурност с различни застраховки – на покупките, семейството, плащанията и кредитната карта. Стойността на тези продукти е напълно достъпна и отговоря на индивидуалните нужди на клиента. БНП БНП Париба Лични Финанси предлага избор между четири вида застраховки. Така човек може да е спокоен, че каквото и да се случи, няма да изпадне в просрочие, което ще се отрази и на кредитната му история. Отговорните кредитни институции са безкомпромисни по отношение на опазването на данните, които клиентите споделят.

Отговорно кредитиране означава и човек да има подкрепа, когато стилът му на живот се променя. Затова БНП Париба Лични Финанси постоянно инвестира в иновации и разработва кредитни продукти, които насърчават устойчиво и отговорно потребление. Това означава хората да управляват семейния си бюджет така, че непрекъснато да разполагат със средства да поддържат живота, на който са свикнали. Затова и имат индивидуален подход към всеки клиент и предлагат индивидуални оферти.

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации