Нашата дейност

Човешка добрина

Публикувано на 8 юни 2022 от Ванина Дюлгерова

Човешка добрина

Добротворчеството е част от нас. И най-хубавото е, че плодовете на това добро, зареждат и осмислят деня. Добрината е заразна.
Споделяме с вас много добрина, плод на колеги от БНП Парила Лични Финанси, които се сами се включват в различни благотворителни каузи:

  • За да зарадват колегите си в магазините за Коледа, мениджърите в зона Плевен откриха социално предприятие, в което жени в неравностойно положение изработват ръчно, с екологични материали свои произведения. Те прегрърнаха с усмивка идеята и сътвориха ключодържатели с формата на нашия талисман.

  • Отново наши колеги в Плевен са събраха получените ваучери за храна, закупиха са хранителни продукти и заедно с топла храна посетиха възрастни хора в близко село до- град Монтана, за да бъдат близо и помогнат на хора в нужда.

  • Ярък белег за доброта е ипостъпката на две дами от Плевен, които са помогнаха за настаняване на възрастен човек в социално общежитие, който по стечение на съдбата останал бездомен, вследствие на злоупотреба към него.  Успяват да му съдействат с откриване на лекарска помощ и подкрепа. Днес той вече е работещ човек и пълноправен член на обществото.

  • Колегите ни от офис Пловдив също се включиха в кампании, в подкрепа на хора в нужда. През цялата година събират рестото от обяда си и буквално от дневните стотинки, са успели да съберат сума, достатъчна за закупуването на хранителни продукти и играчки, с които да подкрепят хора в нужда. Също така набират средства за лечение на дете.

  • Зона Варна успяха да съберат сума, с която закупиха скицници, моливи, флумастери, боички, пластилин и много други. Материалите са бяха предадени на Сдружение "Василица" и от там - разпределени към дечица в неравностойно положение в област Варна.

  • Всеобща е кампанията за събиране на капачки, тя обхваща колеги от цялата страна, които събират и предават капачките в събирателните пунктове, определените от кампанията „Капачки за бъдеще“.

  • Две дами, любители на животните избраха да бъдат в подкрепа на приют за бездомни животни, чрез дарение на храна и редовни седмични разходки.

Благодарим на всеки, който прави добро, там където е!
Именно тези малки късчета доброта, които всеки от нас прави са ключът към един по – добър свят.
Гордеем се с нашите хора с големи сърца!

Ванина Дюлгерова

Здравей, аз съм Ванина Дюлгерова

Здравей, аз съм Ванина Дюлгерова

Занимавам се с управление на вътрешната комуникация в ПБ Лични финанси.

Предварителната организация на месечните приоритети е в основата на разумното управления на финансите.

Още мои публикации