Нашата дейност

Честит рожден ден на блога ни - 3 интересни години

Публикувано на 28 септември 2017 от Веселина Евтимова

Честит рожден ден на блога ни - 3 интересни години

Малко преди да отбележим 16-тата годишнина на компанията в България, празнуваме третия рожден ден на блога ни.

Вдъхновено начало

Създадохме блога преди три години с идеята да създадем място за полезни и приложими съвети за управлението на личните ти финанси, но и да ти разкажем за нашата дейност, успешните истории на клиентите ни и да те запознаем с актуалните новини за бъдещите ни проекти.

Когато си рожденик, няма как да пропуснеш да направиш равносметка.
Изпращаме една вълнуваща година, през която публикувахме над 90 статии, за да ти помогнем да вземеш информирано решение, да те вдъхновим или просто да споделим добри новини с теб.
Нашите усилия бяха възнаградени, и благодарение твоята ангажираност и готовност да споделяш прочетеното, аудиторията ни се е удвоила.

Как помогнахме?

За изминалите 15 години компанията ни помогна на над 1,4 милиона клиента да реализират своите планове като отпусна над 3,3 милиона потребителски кредита. Основен принцип в политиката ни е да отговаряме на потребностите на потребителите на бъдещето – на теб.
Знаем, че си силно мотивиран, социално ориентиран и търсиш отговори в повече от един източник. Искаме да бъдем там, където си ти - онлайн.

Нашите най-полезни и интересни теми

Освен за личните ти финанси, засегнахме и други интересни и полезни теми. Постарахме се да ти дадем важна информация за покупката на автомобил като най-голям интерес предизвика статията със съвети към бъдещите собственици на употребявани коли.
През тази година финансирахме и покупката на чисто нов автомобил за 70 000 лева.
Отразихме и тенденциите в технологиите,  как те променят потребителските нагласи, по какъв начин това влияе на бизнеса и кои са мобилните приложения за ритейл, които не трябва да пропускаш.

Заедно се вгледахме в бъдещето на пазаруването, което е мобилно и социално, и побързахме да те подготвим за него с информация за кредитните карти и отпускане на заем онлайн.
Споделихме какво огромно удобство са кредитните карти и дадохме съвети как да се справиш с първата си.

Взаимно се вдъхновихме за пътешествия и поговорихме как да пътуваш в чужбина с по-малко разходи. Бяхме полезни и за най-малките, подтиквайки те да поговориш с децата си за това какво са парите и как да им помогнеш да осъзнаят ролята им.

Какво следва?

Ще продължим да бъдем насреща, отговаряйки на нуждата от практични и полезни финансови съвети за управление на личните ти финанси, за твоята кредитна карта или просто да споделим успешни клиентски истории. Тук сме за теб!

Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Експерт Клиентско изживяване в ПБ Лични финанси

Как управлявам парите си?

Стремя се да бъда отговорен потребител.  Планирам предварително всичките си разходи и обмислям внимателно решенията си за покупки. Поддържам добра кредитна история, за да мога да финансирам бъдещи проекти или разходи, които не съм успяла да планирам добре.

Още мои публикации