Лични финанси

Бонус време – от теб за теб

Публикувано на 27 април 2020 от Валентина Райнова

Бонус време – от теб за теб

Какво печелиш докато си стоиш вкъщи.

В този необикновен за всички момент повече от всеки друг път се убеждаваме, че времето е много ценно. Често се е случва да се оплачеш, че все не ти стига времето да свършиш много неща вкъщи и не само това.

Колко пъти си казваш, ако имах повече време, щях да обърна повече внимание на себе си, щях да спортувам, щях да се фокусирам в любимото си хоби, да се видя със стари приятели, ще отделя повече време на децата си и още много обещания. Сега имаш тази възможност.

Призивът #ОстаниВкъщи освен, че е призив на отговорност към теб самия и към твоите близки, е и възможност да откриеш и неподозирани възможности на времето прекарано вкъщи.

Какво печелиш докато си стоиш вкъщи.

Безценен бонус
Получаваш бонус час дори само от факта, че не пътуваш до работа. Ако си в home office режим, ще откриеш хубавата страна на това да се лишиш от лудия сутрешен трафик, за да стигнеш до работното си място. Може да изпиеш кафето си с удоволствие.

Не е време за ставане
Можеш да спиш до по-късно. Ще откриеш приятния момент, когато не се налага да ставаш рано, за да се приготвиш и после да се впуснеш в надпреварата за работа.

Бонус моменти
Можеш да прекараш повече време с хора, които иначе виждаш само за два часа вечер - безценна възможност да обърнеш внимание на хората вкъщи, да споделиш различни моменти и активности с тях, нещо, което всички ще запомните.

Работният ден може да бъде необикновен
В обедната почивка можеш да си пуснеш епизод на любимия сериал, защо не? Почивай си активно - ако решиш, може дори да направиш кратка тренировка за ободряване.

Завръщане към традицията на вкусната домашна храна
Хубавото е, че развиваш и по-добри кулинарни умения – включително можеш да подобриш уменията в планирането, като прецениш какво трябва да купиш за седмица напред, как можеш да комбинираш продуктите, за да направиш повече ястия. И бонус за всички – топло, вкусно ястие.

Използвай момента
За хората, които ползват градски транспорт – ако сега не пътуват до работа и не се налага да  използват транспорт, могат дори да спестят 1-2 месечни абонамента за картата си.

Време е да оцениш всеки малък момент. #ОстаниВкъщи и прибави още малки бонуси време към нашите предложения.

И докато си у дома, БНП Париба Лични Финанси ти предлага да управляваш дистанционно своя кредит или провери и плати вноските по кредита си онлайн.

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации