Нашата дейност

БНП Париба Лични Финанси се преструктурира като банка

Публикувано на 15 февруари 2018 от Валентина Райнова

БНП Париба Лични Финанси се преструктурира като банка

От 1 февруари, БНП Париба Лични Финанси, България се преструктурира като банка.

Това обявиха на специално събитие за медиите Бруно Льору, изпълнителен директор на БНП Париба Лични Финанси за България и Румъния, Ралица Захариева, директор "Управление на промяната" и Кристоф Деру, председател на УС на групата БНП Париба в България.

Какво се променя?

От 01 февруари 2018 г. дейността на компанията в България ще се осъществява от БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България – което е клон на френската банка БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А. Съществуващото до момента дружество БНП Париба Пърсънъл Файненс ЕАД ще се преобразува чрез вливане в БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България.
За регистрацията на Клон България и преобразуването са предприети необходимите стъпки пред Българска народна банка и Търговския регистър.

Как промяната ще се отрази на дейността ни?

На този етап трансформацията е свързана основно с юридическо преструктуриране на съществуващите в България дъщерни дружества на банката и не предвижда никакви промени в процедурите и условията на услугите, които предоставяме на нашите клиенти.

Банката предприе тази стъпка с цел осигуряване в бъдеще на по-големи възможности за развитие на бизнеса си в страната като една от целите е да предостави повече и по-атрактивни услуги на своите клиенти в България.

От стъпването си на българския пазар, групата BNP Paribas Personal Finance е посветена на това да разработва и предоставя удобни финансови решения на хората, с които да им помогне да реализират своите планове и да повишат стандарта си на живот.

Като част от най-голямата финансова група в Еврозоната – BNP Paribas S.A., компанията пренася в България най-добрите международни практики, с което е заслужила доверието и е предпочитан партньор на над 1,5 милиона българи.

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации