Нашата дейност

Нов процес за онлайн покупка на изплащане

Публикувано на 21 януари 2019 от Валентина Райнова

Нов процес за онлайн покупка на изплащане

В променящия се свят БНП Париба Лични Финанси се стреми непрекъснато да подобрява процесите си в услуга на своите клиенти.

За да отговорим на нуждите на клиентите и за да подобрим техния клиентски опит, създадохме нов процес при подписване на договор за покупка на изплащане в търговските партньори на банката – електронно подписване на договор.

Иновативен процес

БНП Париба Лични Финанси предлага изцяло нов процес за онлайн подписване на договора за покупка на стока на изплащане.
Иновативната услуга предоставя удобство и лекота при пазаруване, като спестява на клиентите време и многократно подписване на документи.

Услугата ще облекчи процеса при подписване на договор за покупка на изплащане в електронните магазини на Търговските ни партньори, като даде възможност на клиентите да направят своите покупки по-бързо и по-лесно. Те могат да пазаруват желаните стоки на изплащане отвсякъде и по всяко време, и да разпишат договора веднага онлайн.

Електронното подписване на договор е:

> По-бързо

Не губиш време в попълване на документи, като по този начин съкращаваш и времето за получаване на желаната стока. Край на подписването на дълги договори на всяка страница. Подписваш еднократно онлайн и съкращаваш 50% от времето за получаване на желаната покупка.

> По-лесно
Ти избираш кога да го подпишеш. Разполагаш със свободата да управляваш лично си време – не се съобразяваш с доставката на очакваните документи по куриер.

> По-удобно

С 4 стъпки спестяваш цяла седмица в нетърпеливо очакване. Подписваш, където пожелаеш - от компютър, таблет или смартфон. Достъпваш договора си от всяка точка и по всяко време.

> По-отговорно
Положително отражение върху околната среда като ще спести над 3,5 тона хартия на година или 60 дървета.

> По-сигурно
Осигурява максимална сигурността на клиентите чрез използване на най-съвремените механизми за защита, като по-голяма част от данните се предоставят в дигиталната среда на БНП Париба Лични Финанси.

Получаваш високо ниво на защита – SMS паролите за достъп са уникални и са валидни само 3 минути след получаването им с цел по-добра сигурност за твоите данни.

Защо да избереш електронно подписване на договор?

С новия процес за електронно подписване на договор БНП Париба Лични Финанси улеснява твоята покупка на стока на изплащане. Вярваме, че по-този начин ще удовлетворим потребителските ти очаквания и ще ти осигурим добро изживяване в процеса на покупка.

Имаш възможност да подпишеш своя договор за кредит от всяка точка и по всяко време, само с 4 стъпки и 2 SMS кода.

Твоята покупка е по-близо до теб
 

1. Избери електронно подписване на договор за своята покупка на изплащане - ще получиш имейл с линк към клиентска зона, където ще можеш да разгледаш своя договор и sms с еднократна парола за достъп от 6 знака.

2. Прикачи цветни изображения на двете страни на личната си карта и разгледай договора си на спокойствие.

3. Потвърди и подпиши договора си за кредит с втори sms с еднократна парола.

4. Ще получиш потвърдителен sms  за коректността на въведените данни и може да свалиш своя договор.

Като социално отговорна компания БНП Париба Лични Финанси има ангажимент и отговорност към околната среда. Когато избираш как да подпишеш своя договор за покупка на изплащане, избери електронно подписване и спести време и усилия и не на последно място хартия.

Подписвай умно!

 

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации