Нашата дейност

БНП Париба Лични Финанси с една истински сладка кауза

Публикувано на 6 юли 2020 от Валентина Райнова

БНП Париба Лични Финанси с една истински сладка кауза

Истински мед от кошера, подкрепен от БНП Париба Лични Финанси.

Медът е здраве, а пчелите носят живот. Оказва се, че пчелите са много важни за съществуването на планетата и имат ключова роля за всички останали видове, включително и за нас хората.

Те опрашват ежедневно над 100 важни за нас растения от плодовете и зеленчуците, ядките, билките и подправките, които консумираме, до фуража за селскостопанските животни. А заедно с това произвеждат и една от най-полезните и вкусни храни – меда.
За съжаление през последните 15 години близо 40% от пчелите са изчезнали в световен мащаб.

БНП Париба Лични Финанси е социално ангажирана и отговорна компания и хората, които работят в нашата компания споделят ценностите й за екологична отговорност и ангажимент.

Търсейки партньор, с когото да реализираме нашия заявен ангажимент към околната среда, не беше трудно да открием Платформата Истински мед. Така се включихме в Програмата за запазване на пчелите - Осинови кошер в подкрепа на една наистина сладка кауза.

Те ни спечелиха със стремежа си за увеличаване на пчелните популации и запазването на природния баланс, като активно помагат на българските пчелари да реализират продукцията, срещайки ги директно с хората, които обичат и консумират меда.

Така потребителите на тази вкусна "супер храна“ са щастливи и удовлетворени да се сдобият със 100% чист истински мед с гарантирани качество и произход. А всяко бурканче мед директно финансира своя производител като помага за създаването на устойчиво пчеларство в България.

Осиновявайки кошер, подкрепихме пчеларите, които полагат ежедневни грижи за пчелите, помогнахме за увеличаване на популацията им в региона на област Плевен, и всеки от служителите в нашата компания има възможността да опита чуден, вкусен и истински мед. Затова нашата кауза се оказа приятна, полезна и много вкусна.

Какъв е ефектът на един осиновен кошер за една година:

> Повече от 25 кг мед
> Над 60000 нови пчели
> 360 млн. опрашени цветя

Наистина уникално!

БНП Париба Лични Финанси подкрепи семейство Пътови от гр. Тръстеник като осиновихме 10 кошера, с което активно помагаме и на пчелите, които отглеждат. Медът, който произвеждат, е букет от ливадни цветя и билки и слънчоглед – ароматен, сладък и много полезен.

Ако умножим ефектът на осиновения кошер по 10, се получава един много добър резултат. Ние сме истински удовлетворени!
Щастливи сме, че нашите усилия са в полза на биоразнообразието и увеличаването на популацията на пчели в България. За нас остава вкусния и качествен истински мед.

Ако желаете и вие да бъдете полезни, подарете живот на над 60 000 пчели и подкрепете български пчелар с осиновяването на един-единствен кошер чрез програмата “Осинови кошер”.

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации