Нашата дейност

БНП Париба Лични Финанси откри нов модерен офис

Публикувано на 23 януари 2019 от Валентина Райнова

БНП Париба Лични Финанси откри нов модерен офис

Съвременното работно пространство насърчава новите начини на работа.

БНП Париба Лични Финанси откри ново модерно работно пространство в бизнес сграда Lime Tree в Пловдив. Откриването на офиса е първата фаза от 5-годишен проект за подобряване на работната среда в офисите на банката в Пловдив и София.

Компанията ни създаде иновативно, модерно и цветно работно пространство за своите служители в Пловдив. Новият офис осигурява специфични работни места и зони за отдих. Съзаденото пространство има за цел да предложи най-добрата, гъвкава и предразполагаща среда за служителите си, съобразена с основната мисия на банката.

Жозе Салойо, управител на банката, Иван Тотев, кмет на Пловдив, Стефан Дюлайе, председател на Френската търговско-промишлена камара и Димитър Керин, заместник областен управител на Пловдив прерязаха лентата на новия офис.

Преди церемонията официалните гости организираха импровизиран турнир по мини-футбол Франция - България, спечелен от френския отбор Жозе Салойо и Стефан Дюлайе, с резултат 2: 1.

Страхотно място за работа

Жозе Салойо откри новия офис като сподели:
„Този ​​офис е нова концепция за работа, която искаме да стартираме и е първата фаза на 5-годишна програма за подобряване на работната среда в нашите офиси в Пловдив и София. Гъвкавостта на работата, която постигаме тук, ще ни позволи да развием експертиза на екипи, работещи по всички канали за контакт, гъвкавост, роботизация, изкуствен интелект и нови технологии, така че да можем да си партнираме с нашите клиенти днес и утре и да им предложим най-добрия опит при всяка точка на контакт, както и да се предвидят услугите, от които те имат нужда.“

Кметът на Пловдив Иван Тотев добави: „Всяка компания, която инвестира в Пловдив, регистрира растеж на бизнеса, което е добър знак за икономическия потенциал на града. В нашия град може да намерите мотивирани и квалифицирани млади хора и съм сигурен, че след една година ще говорим за ново разширяване на екипа на БНП Париба Лични Финанси.“

Стефан Дюлайе, председател на Френската търговско-промишлена палата, обобщи: „Имаме много добри примери за успешни френски инвестиции в Пловдив, включително символичната за всеки французин марка BNP Paribas Personal Finance. В България се нуждаем от стратегически инвеститори, които развиват потенциала на компанията и служителите и това е точно това, което прави BNP Paribas Personal Finance.”

Новият офис е с капацитет от близо 200 работни места и има два панорамни етажа в модерна сграда за бизнес справочници в Пловдив - Европейска столица на културата за 2019 година. Отворени пространства, изобилие от естествена светлина, бистро и просторни зони за отдих с мини футбол, плейстешън, библиотека и люлки.

Служителите на компанията са най-радостни от новия си дом. Можеш да споделиш емоцията им във видеото https://bit.ly/2W4di0O

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации