Нашата дейност

БНП Париба Лични Финанси организира екологична кампания

Публикувано на 1 ноември 2018 от Веселина Евтимова

БНП Париба Лични Финанси организира екологична кампания

БНП Париба Лични Финанси насърчава екологичните инициативи и вярва, че заедно можем повече.

Живеем в свят на свръхпотребление. Гардеробите са ни пълни с разнообразен текстил, хладилниците с трудно разградими пластмасови опаковки, автомобилите ни с дизел. Голяма част от домакинствата в страната ни се отопляват на твърдо гориво, а горите ни се изсичат безразборно. Дигиталните технологии навлизaт все по-често в живота ни, но употребата на хартия не намалява, според очакваното.

Време е да спрем да харчим безразборно ресурсите на природата! За да има утре, трябва да помислим какво можем да направим днес.

БНП Париба Лични Финанси има отговорност към околната среда и екипът на компанията активно работи за опазването и възстановяването на природните ресурси в България.

Като продължение на нашата политика, Банката ни организира екологична инициатива -"Избери да получаваш имейл - помогни ни да засадим гора!".
Инициативата на банката ни беше и в подкрепа на програмата и политиката ни за социална и корпоративна отговорност към околната среда.
 
За наша голяма радост, кампанията беше изключително успешна и благодарение на нашите клиенти, в края на месец октомври 2018 г., засадихме над 1 400 дръвчета на опожарен терен край софийското село Росоман.

Открихме добър партньор в лицето на Фондация 77 (http://www.gorata.bg), които се ангажираха да осигурят посадъчен материал, инструменти и терен за засаждане на дръвчета.

На 27 октомври, над 150 служителите на БНП Париба Лични Финанси и семействата ни, покорихме неравния терен над с. Росоман и помогнахме на едно опожарено място да има шанс за нов живот като се включихме активно в залесителната акция под мотото: Да засадим гора заедно!

Неравностите, сухата почва и тежките инструменти бяха част от препятствията, за които не бяхме подготвени, но вярата, че всяка една засадена фиданка е нашето зелено утре, ни обединяваше и даваше сили да завършим мисията си до край.

И успяхме! Имаме нашата мини гора! Готови сме за следващата!
#заедно можем повече

Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Експерт Клиентско изживяване в ПБ Лични финанси

Как управлявам парите си?

Стремя се да бъда отговорен потребител.  Планирам предварително всичките си разходи и обмислям внимателно решенията си за покупки. Поддържам добра кредитна история, за да мога да финансирам бъдещи проекти или разходи, които не съм успяла да планирам добре.

Още мои публикации