Нашата дейност

БНП Париба Лични Финанси навърши 16 години

Публикувано на 28 ноември 2017 от Валентина Райнова

БНП Париба Лични Финанси навърши 16 години

Ако трябва да направим бърз обзор на изминалите 365 дни, те бяха динамични,изпълнени с много промени, вълнуващи иновации и осъществени проекти.

Дигитални иновации

Тази година обновихме сайта на компанията ни. В новия „виртуален магазин за кредити“  предложихме различно клиентско изживяване. Иновативната концепция беше оценена от потребителите ни, доказателството за което е и ръст на молбите, подадени онлайн през първите три месеца след старта му.
Дигиталните ни иновации обаче не приключват дотук. Социалните мрежи все повече се доказват като бърз и удобен канал за комуникация с потребителите. Компанията ни фокусира вниманието си върху съдействието при обслужване и бързата връзка с клиентите ни.

Нови локации

За да сме още по-близо до клиентите си, през тази година отворихме 4 нови офиса в страната, в които нашите консултанти предоставят персонална консултация за управление на личните финанси и избирането на най-добрия кредитен продукт.

Разширихме присъствието си с нова локация във Варна - трети офис на компанията в града. От тази година клиентите ни от Сандански също могат да разчитат на лична финансова консултация в новия ни офис там. Клоновата ни мрежа в София се увеличи с нова локация в квартал Красна поляна. През ноември отвори врати нов офис и в град Кърджали.

Доказан партньор в реализацията на плановете ти

Последните данни от обзора „Потребителският кредит на българина“, показаха ръст във финансирането на почивка в сравнение с миналата година. Нашите клиенти са спокойни по отношение на личните си финанси и кандидатстват за по-големи кредити с по-дълъг срок на изплащане.

Равносметката ни от тази година е, че сме по-близо до клиентите си като предоставяме качествено и бързо обслужване, както и кредитни продукти, които отговарят на нуждите и очакванията им.
Това ще бъде и нашата основна цел през настъпващата година.

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации